Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara pentru punte Carraro 138196

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 138196
Cod produs
8BZNVPQ6-IA
Out Of stock
Descriere
Cap planetara punte Carraro 138196 este produsul ideal pentru reparatia pe care ti-ai propus sa o faci utilajului tau. Semiplanetara este o piesa originala Carraro si indeplineste toate standardele de calitate la care te astepti. Oferta de pret pentru acest produs este foarte avantajoasa. Cere si tu o oferta si te vei convinge nu numai de achizitionarea unei componente demne de toata lauda, ci si de un pret frumusel. Livrarea dureaza doar o zi lucratoare.

Ne-am stabilit obiective serioase atunci cand vine vorba de clientii care vin la noi. Unul dintre cele mai importante este sa empatizezi cu problema fiecaruia. Sa fii capabil sa le intelegi nevoile si posibilitatile. Sa te pui in pielea clientului si sa pricepi ca fara utilajul pe care il are nu poate sa-si continuie activitatea. Scopul nostru este sa-i oferim tot sprijinul din lume si solutiile cele mai corecte si rapide ca sa-si reia treaba de unde a ramas in cel mai scurt timp posibil. Afla detalii despre serviciile noastre de la consilierii nostri tehnici! Consultanta este gratuita!

Cap planetara punte Carraro 138196 - iti salveaza echipamentul!

Planetarele sunt piese relativ durabile, dar se pot strica din diverse motive. In momentul in care vehiculul prezinta zgomote puternice, este indicat sa mergi la un service. Daca planetara este uzata, poate ceda si in acest caz vei ramane cu utilajul in drum. Este indicat sa ii faci revizia periodica si sa nu amani schimbarea capului sau a intregii piese, pentru a nu avea surprize neplacute.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Cap planetara pentru punte Carraro 138196 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Spune-ne unde vrei sa ajunga cap planetara punte Carraro 138196 si acolo il trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la noi sa il ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Distanta dintre sigurantele crucii de planetara: 73mm;
Diametrul pastilei: 27mm;
Lungime ax (fara furca): 128mm;
Lungime parte danturata: 75mm;
Diametru ax (la prinderea in fuzeta): 45mm;
Diametru dantura: 44mm;
Numar dinti: 12.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura