Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru punte Carraro 138196

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 138196
Out Of stock
Descriere
Acest pivot punte Carraro 138196 este o excelenta piesa de transmisie, inregistreaza cereri multiple, review-uri foarte bune si este recunoscuta pentru fiabilitatea ei, intrucat are foarte multe aplicatii. Ne straduim sa o aducem permanent in depozitul nostru, alaturi de toate celelalte piese de ultima generatie. Muncitori din toate zonele tarii, din agricultura si constructii, apeleaza la ajutorul nostru tehnic si ne bucuram nespus sa putem contribui concret la evolutia lor.

Produs de inalta calitate, disponibil acum pe stoc! Cere acum o oferta!
Un asemenea pivot pentru punte Carraro 138196 este fabricat cu multa atentie, intr-una dintre cele mai performante fabrici din lume, dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, tratat termic. Prezinta sansele cele mai scazute de ruptura si rezista perfect tensiunilor intr-o zi intensa de munca. Acest pivot punte Carraro 138196 echilibreaza perfect, sustine greutatea in totalitate a utilajului si contribuie la o virare eficienta.

Indrazneste sa ne apelezi pentru a ne cere ajutorul, indiferent de situatie!
Suntem intr-adevar multumiti sa oferim produse de inalta calitate, ce poarta timbrul celor mai cunoscute branduri din lume. Insa nu este suficient pentru noi, asa ca vrem sa ne implicam mai mult in buna lor functionare si, in general, in comportamentul fata de utilaje, pentru rezultate mai consistente. Serviciul nostru gratuit de consultanta ne apropie de clienti si iata ca ne gasim atasati nevoilor lor. Cere-ne cu indrazneala orice ajutor, fie ca ai nevoie de o simpla informatie, fie ca ai defectiuni serioase pe teren ce trebuie reparate urgent, noi suntem aici!

Poti avea deplina incredere in calitatea unui pivot punte Carraro 138196 intrucat el detine o garantie ce se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Sunt foarte putin probabile aceste situatii, insa trebuie sa stii ca in aceste cazuri noi te vom ajuta sa gasesti o rezolvare favorabila pentru tine.

Poti achizitiona un pivot punte Carraro 138196 printr-un apel telefonic catre unul dintre agentii nostri. Gasesti pe aceasta pagina numerele lor de telefon. Dupa cum observi, avem o intreaga echipa la dispozitia ta. Poti, de asemenea, sa inregistrezi o cerere pe site-ul firmei, cerere pe care o vom prelucra imediat, iar procedurile de expediere vor fi inaintate. Tu vei intra in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs.
Te asteptam si la sediul nostru daca iti doresti sa ridici personal comenzile tale.

Un montaj corect este primul pas pe care trebuie sa il faci dupa achizitionarea piesei de schimb si este la fel de important ca piesa in sine. Acesta este ajutorul pe care il oferi utilajului tau in procesul de intretinere: posibilitatea pieselor de a functiona asa cum au fost ele concepute, mai mult timp.
Daca nu cunosti ateliere de specialitate, vorbeste cu noi! Avem atat de multe recomandari pentru tine, incat o vom gasi impreuna pe cea mai potrivita!

Specificatii tehnice

• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: W8VOZ694-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura