Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana pentru punte Carraro 138196

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 138196
Cod produs
NJWXCGT8-A
Out Of stock
Descriere
Depozitul nostru este pregatit temeinic si utilat cu tot ce ai nevoie! Alaturi de noi vei putea sa inveti cateva trucuri pentru a evita toate intreruperile de la lucru. Suntem gata sa actionam atunci cand ne soliciti ajutorul! Aceasta coroana punte Carraro 138196 se regaseste pe stocul nostru si ar putea ajunge la tine chiar acum.

Produsele noastre trec prin filtrul calitatii! Cere acum o oferta si te convingi!
Aceasta coroana pentru punte Carraro 138196 se fabrica in cele mai performante conditii, intr-un atelier de o dimensiune colosala, utilat dupa ultimile tendinte. Ne bucuram sa putem aduce catre clientii nostri piese de schimb care tin pasul cu dezvoltarea tehnologica! Aceasta coroana punte Carraro 138196 este o piesa din angrenajul transmisiei finale ce ajuta la sporirea cuplului si o face cat se poate de eficient. Este prelucrata dintr-un material foarte dur, un aliaj metalic ce a fost tratat termic si rezista la socuri mecanice, cu riscuri foarte scazute de ruptura!

Serviciu de consultanta gratuita pentru toti clientii!
Alaturi de noi poti sa traiesti o experienta completa, intrucat dublam calitatea pieselor noastre de un serviciu de consultanta extrem de folositor pentru activitatea ta!
• Te ajutam sa faci selectia perfecta, iar piesa sa se potriveasca perfect cu utilajul
• Iti oferim, la cererea ta, orice informatie necesara, recomandari si contacte sigure pentru montaj
• Te ajutam sa iti planifici o metoda personalizata de intretinere
• Suntem gata sa actionam cu reparatii de urgenta atunci cand esti imobilizat pe teren! Indiferent in ce zona te afli, trimitem catre tine un echipaj gata sa te scoata din impas
Aceasta coroana punte Carraro 138196 este o piesa ce merita achizitionata cu incredere, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca te-ai hotarat sa achizitionezi o coroana punte Carraro 138196 iata ca este extrem de usor! Trebuie doar sa apelezi unul dintre agentii nostri (vezi numerele pe aceasta pagina) sau sa inregistrezi o cerere direct in site-ul nostru. Fii sigur ca ne ocupam de o expediere cat mai rapida, iar tu poti sa intri in posesia produsului tau in aproximativ 24 de ore, in orice zona din tara, cu plata ramburs.
Poti ridica produsele si personal, din cadrul sediului nostru.

Asamblarea unei transmisii finale este o procedura ce trebuie luata in serios! Apeleaza exclusiv la un profesionist care a mai facut asta, in cadrul optim al unui atelier de specialitate. Implementata perfect, coroana de butuc o sa te surprinda prin extinderea perioadei de functionare!
Inlocuieste si elementele conexe, pentru un montaj optim!
Daca la verificarea pinionilor dantura acestora este deteriorata, ar fi bine ca acestia sa fie inlocuiti. De asemenea, ai grija la etansarea transmisiei finale, caci este posibil sa ai nevoie de o pereche noua de simeringuri si oringuri.

Specificatii tehnice:
• Dantura: 60 dinti
• Diametru interior masurat din varful dintelui: 175mm
• Diametru interior masurat de la baza dintelui: 182mm
• Diametru exterior 202mm
• Inaltime totala: 55mm
• Inaltimea danturii: 39mm

Codul produsului: NJWXCGT8-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura