Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Terex 980

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Terex 980
Descriere
O bieleta buldoexcavator Terex 980 este rezultatul multor ani de studiu si de incercari, un element de transmisie prelucrat impecabil si care indeplineste cele mai drastice criterii de selectie! Imbunatateste-ti sistemul de directie cu aceasta piesa de ultima generatie, care provine din cadrul celui mai cunoscut atelier de creatie tehnica din lume - Original Carraro! Piesa este permanent disponibila pe rafturile noastre, fiind si foarte usor de livrat!

Depozitul nostru este locul de unde poti lua inspiratie, indiferent care este situatia care te provoaca, indiferent care este scopul tau! Aici poti sa te dezvolti, fiind permanent in contact cu angajatii nostri, gata sa-ti livreze informatii de ultima ora si sa te asiste pe tot parcursul achizitionarii de piese si nu numai! Alaturi de noi vei trai o experienta tehnica desavarsita si iti vei cunoaste mai bine utilajul si felul in care acesta reactioneaza la anumiti stimuli!

Alaturi de noi achizitionezi numai piese de ultima generatie!
Aceasta bieleta pentru buldoexcavator Terex 980 este prelucrata sa reziste la exploatare intensa, de lunga durata, dintr-un metal care a fost intens tratat termic si testat pentru performanta! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Serviciu gratuit de consultanta, oricand la dispozitia ta!
Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!
• Identificare coerenta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Acesta bieleta buldoexcavator Terex 980 merita atentia si increderea ta pe deplin, intrucat detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Pentru ca utilajul tau sa beneficieze de reparatii in timp util, ne grabim cu expedierea! Intram in miscare inca de la primul apel si prelucram rapid datele tale! Primesti aceasta bieleta buldoexcavator Terex 980 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata ramburs, sau o poti ridica personal de la noi din depozit. Iti ramane doar sa ne apelezi telefonic sau sa completezi o cerere de pe site, pentru inregistrarea comenzii!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare a ei si de o performanta mult mai sporita!

Mergi pe ideea unui montaj complet si vei evita alte neplaceri!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 6GO31Q9Z-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura