Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Terex 820
Descriere
Aceasta bieleta buldoexcavator Terex 820 este o varianta excelenta, o piesa de transmisie care a fost indelung tratata pentru imbunatatire, in atentia celor mai buni ingineri din lume, in cadrul atelierelor Original Carraro! Piesa este celebra pentru calitatea ei ireprosabila! De alfel, calitatea unei bielete este primul criteriu relevant de selectie! Se afla chiar acum in stoc si poate fi usor de livrat, oriunde in tara!

Alaturi de angajatii nostri poti sa beneficiezi de o experienta tehnica completa! Avem un depozit echipat cu tot ce ii trebuie utilajului tau pentru performanta in fiecare zi de lucru! Colaboreaza si tu cu echipa noastra, intrucat, in acest fel vei primi timp pretios, informatii cu adevarat folositoare activitatii pe care o intreprinzi si atentia noastra permanenta!

Esti pregatit de o calatorie in lumea noastra tehnica?
Aceasta bieleta pentru buldoexcavator Terex 820 este conceputa dintr-un aliaj metalic super dur, rezistent la exploatare intensa pentru multa vreme! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Sa se incordeze muschii utilajelor pana se vede fibra constructiei!
Disciplina utilajelor e ca un muschi! Antrenata prea putin sau deloc, nu mai functioneaza! Avem antrenori personali pentru tine, gata sa-ti arate ca totul se rezolva prin munca! Asteptam sa ne apelezi si vom stabili impreuna o strategie de castig! Serviciul nostru gratuit de consultanta este modalitatea prin care vei obtine:
• Informatie coerenta si relevanta pentru nevoile tale
• Identificare 100% compatibila
• O noua perspectiva asupra rutinei zilnice de munca
• Reparatii de urgenta la fata locului cand esti imobilizat
• Intretinere personalizata
• Sentimentul ca esti permanent protejat

Cumperi cu toata increderea aceasta bieleta buldoexcavator Terex 820 intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Livram super rapid, pentru reparatii imediate ale utilajului tau aflat in nevoie! Astfel te ajutam sa economisesti timp, energie si bani! Stim foarte bine ce inseamna o zi de munca pierduta! Primesti aceasta bieleta buldoexcavator Terex 820 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o ridici personal, direct de la noi din sediu! Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Opteaza pentru un montaj complet!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: YWLUJ894-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura