Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Grup conic punte fata pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Cod produs
B0OA5CJI-AL
Out Of stock
Descriere
Rezistenta de durata, la un pret exceptional! Da, ai auzit bine! Iar un exemplu perfect este acest grup conic punte fata Terex 820 care este un produs original, realizat de Carraro. Alaturi de el performanta este garantata, iar fiabilitatea de exceptie este un dat! Bucura-te de piese de schimb de calitate, indiferent de moment!

Totul incepe de la alegerea piesei de schimb potrivite, dar nu se termina aici! Insa, daca nu stii ce sa alegi, nu te speria! Stim noi! Avem o echipa numeroasa, din profesionisti pe masura, care iti va raspunde la fiecare intrebare! Trebuie doar sa ne suni, iar fiecare nelamurire va primi un raspuns. Bonus, consultanta este mereu gratuita!

Grup conic punte fata Terex 820 - este momentul pentru performanta!
Atunci cand observi ca utilajul tau nu mai da randamentul potrivit si ti se pare ca ceva scartaie, cu siguranta ai nevoie de un produs nou! Acest grup conic este exact ceea ce cautai! Odata cu inlocuirea grupului conic, nu uita sa inlocuiesti si rulmentii si simeringul de la pinionul de atac, pentru a beneficia de o reparatie de durata.

Ia o pauza de la grijile zilnice!
Nu trebuie sa identifici intotdeauna tu fiecare defectiune! Este bine, insa, sa intrii pe ACN Piese Utilaje si sa ne dai un telefon! Cu informatiile potrivite, fiecare problema va gasi o rezolvare, iar tu iti poti relua in mod firesc ziua de lucru! Mai mult, daca actionezi fara a cunoaste bine mecanismul, risti sa agravezi lucrurile!

Garantie
Este foarte putin probabil ca acest grup conic punte fata pentru buldoexcavator Terex 820 sa nu corespunda asteptarilor tale, deoarece defectele din fabrica sunt extrem de rare! Insa, chiar si pentru aceste momente te scapam de orice grija! Piesa de schimb este insotita de un certificat de garantie, valabil timp de 6 luni!

Livrare
Ajungem la tine, in orice colt de tara te-ai afla! Este suficient sa ne spui cum doresti sa facem, utilizand datele de contract. In mai putin de 24 de ore te va contacta curierul, pentru a prelua acest grup conic punte fata Terex 820 impecabil!

Montaj
Ai ajuns la montaj? Sfatul nostru este sa apelezi doar la profesionisti! Doar asa vei stii ca alegerea pe care ai facut-o este dublata de un montaj corect si rapid! Iar daca nu stii pe nimeni, iti putem recomanda noi! Exeperienta si informatiile utile primeaza!

Specificatii tehnice
Grupul conic cuprinde: pinion atac, coroana, saibe , distantiere

Z12/33
Trimite mesaj
Din Gura in Gura