Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Grup conic punte fata pentru buldoexcavator Case 580LXT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580LXT
Cod produs
2ZLRWQID-AL
Out Of stock
Descriere
Rezistenta asigurata in timp, raportul calitate-pret ce nu poate fi egalat si performanta crescuta! Pare imposibil? Acest grup conic punte fata Case 580LXT care este un produs original, realizat de Carraro, iti dovedeste ca nu e! Bucura-te de performanta, chiar la tine acasa! Comanda acum si produsul ajunge chiar la tine!

Totul incepe cu o alegere! Iar noi te ajutam sa faci alegerea potrivita pentru utilajului tau! Cine o spune? Avem o echipa de profesionisti cu experienta, care iti vor recomanda doar cele mai bune produse! Consultanta este gratuita, si exista informatii pe care trebuie sa le stii, cum ar fi faptul ca odata cu inlocuirea grupului conic, nu trebuie sa uiti sa inlocuiesti si rulmentii si simeringul de la pinionul de atac, pentru a beneficia de o reparatie de durata.

Grup conic punte fata Case 580LXT - nevoia ta este prioritatea noastra!
Fiecare produs din gama noastra iti ofera performanta! Cum face asta? Prin caracteristici excelente! Cu un astfel de ajutor, poti extinde durata de viata a utilajului tau, si poti prelungi semnificativ intervalele de schimb ale pieselor masinariei tale. Spune adio defectiunilor si redu semnificativ costurile de functionare! Comanda de pe ACN Piese Utilaje sau fa-ne o vizita, la sediul nostru din apropierea Bucurestiului!

Un produs ce asteapta sa ajunga la tine!
Daca ai vreo nelamurire cu privire la un produs, nu ezita! Consultanta este gratuita, iar tu vei primi imediat raspunsurile la toate intrebarile! Te asiguram ca avem colegi cu multipla experienta in domeniu, astfel incat sfaturile pe care le vei primi sunt dublate de o pregatire amanuntita! Bonus, te scapam de orice grija, simplu si atat de rapid, cu doar un apel!

Garantie
Un certificat de garantie timp de 6 luni, pentru defectiunile din fabricatie? Da, ai auzit bine! Noi il livram impreuna cu acest grup conic punte fata pentru buldoexcavator Case 580LXT pentru a te scapa de orice grija suplimentara!

Livrare
Cand ai nevoie de acest grup conic punte fata Case 580LXT la tine acasa, nu ezita! Iti lasam datele noastre de contact. Iti garantam ca il primesti in maximum 24 de ore!

Montaj
Montarea produsului achizitonat este pasul ce intregeste un proces. Recomandam cu incredere sa apelezi la un specialist care sa faca asta in locul tau. Acest produs se monteaza pe puntea din fata. Doar asa poti fi sigur ca performanta va creste considerabil, fara grija unor eventuale defectiuni neprevazute!

Specificatii tehnice
Grupul conic cuprinde: pinion atac, coroana, saibe , distantiere

Z12/33
Trimite mesaj
Din Gura in Gura