Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Grup conic punte fata pentru buldoexcavator Mecalac TLB840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Mecalac TLB840
Cod produs
CL51RK84-AL
Out Of stock
Descriere
Cand nu stii incotro sa o iei, este simplu! Mergi intotdeauna spre calitate! Iar acest grup conic punte fata Mecalac TLB840 care este un produs original, realizat de Carraro este exemplul perfect! Nu doar ca iti va asigura performanta pe care o cauti, insa va fi un prieten de nadejde, ce nu te va parasi in timp! Astfel, poti conta pe o rezistenta dovedita in timp, dar si pe o fiabilitate de exceptie!

Ai nevoie de un inlocuitor pentru un element al utilajului tau? Te poti opri din cautat, pentru ca noi il avem! Si nu avem un model oarecare, ci o piesa de schimb originala, ce este fabricat dupa un principiu de baza: calitatea primeaza! Mai mult, te putem ajuta oricand sa il montezi! Trebuie doar sa ne suni, iar noi ii vom recomanda pe cei mai buni!

Grup conic punte fata Mecalac TLB840 - este momentul pentru performanta!
Atunci cand observi ca utilajul tau nu mai da randamentul potrivit si ti se pare ca ceva scartaie, cu siguranta ai nevoie de un produs nou! Acest grup conic este exact ceea ce cautai! Odata cu inlocuirea grupului conic, nu uita sa inlocuiesti si rulmentii si simeringul de la pinionul de atac, pentru a beneficia de o reparatie de durata.

Ia o pauza de la grijile zilnice!
Nu trebuie sa identifici intotdeauna tu fiecare defectiune! Este bine, insa, sa intrii pe ACN Piese Utilaje si sa ne dai un telefon! Cu informatiile potrivite, fiecare problema va gasi o rezolvare, iar tu iti poti relua in mod firesc ziua de lucru! Mai mult, daca actionezi fara a cunoaste bine mecanismul, risti sa agravezi lucrurile!

Garantie
Este foarte putin probabil ca acest grup conic punte fata pentru buldoexcavator Mecalac TLB840 sa nu corespunda asteptarilor tale, deoarece defectele din fabrica sunt extrem de rare! Insa, chiar si pentru aceste momente te scapam de orice grija! Piesa de schimb este insotita de un certificat de garantie, valabil timp de 6 luni!

Livrare
Ajungem la tine, in orice colt de tara te-ai afla! Este suficient sa ne spui cum doresti sa facem, utilizand datele de contract. In mai putin de 24 de ore te va contacta curierul, pentru a prelua acest grup conic punte fata Mecalac TLB840 impecabil!

Montaj
Ai ajuns la montaj? Sfatul nostru este sa apelezi doar la profesionisti! Doar asa vei stii ca alegerea pe care ai facut-o este dublata de un montaj corect si rapid! Iar daca nu stii pe nimeni, iti putem recomanda noi! Exeperienta si informatiile utile primeaza!

Specificatii tehnice
Grupul conic cuprinde: pinion atac, coroana, saibe , distantiere

Z12/33
Trimite mesaj
Din Gura in Gura