Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Terex 820

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 820
Cod produs
MT5CHV96-AL
Out Of stock
Descriere
Oferim aripi utilajului tau! Cum? Prin produse de calitate, cum este aceasta coroana reductor buldoexcavator Terex 820 care este un produs original, realizat de renumita Carraro. Ofera performanta crescuta, dar si fiabilitate de exceptie. Mai mult, daca ai nevoie de noi, iti raspundem la orice intrebare si iti oferim sfaturile de care ai nevoie. Totul in mod gratuit, printr-un simplu apel!

Pe ACN Piese Utilaje, nu lasam lucrurile la voia intamplarii! Ne asiguram ca totul este perfect de la inceput, pana final. Adica de la alegerea celor mai bune piese de schimb, ce prezinta un raport calitate pret avantajos, pana la montarea acestora intr-un mod corect si prompt. Cum facem asta? Avem pe raftul nostru doar produse originale, iar in echipa noastra doar profesionisti cu experienta care iti vor raspunde la orice intrebare ai avea!

Coroana reductor buldoexcavator Terex 820 - calitate pentru zile in care grijile stau deoparte!
Am crezut intotdeauna ca in detalii sta diferenta unui lucru de calitate! Tocmai de aceea acordam importanta fiecarei piese de schimb. Asa se intampla si cu aceasta coroana, ce se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii si este o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara ea, utilajul tau nu ar putea functiona asa cum trebuie!

Ce inseamna o echipa? Cativa oameni care fac lucrurile impreuna! Si le fac tare bine! De la alegerea pieselor de schimb ce indeplinesc conditii de maxima calitate, la un pret intotdeauna avantajos pentru tine, pana la capacitatea de a iti oferi sfaturile de care ai nevoie. Daca ai o intrebare, nu esti sigur de compatibilitatea produsului cu utilajul tau sau pur si simplu montajul ti se pare un proces complicat, nu ezita sa ne suni! E gratuit!

Suntem in spatele tau la orice pas! Tocmai de aceea iti trimitem alaturi de aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Terex 820 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pe care il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie!

Ai 24 de ore? Pentru ca acesta este maximul in care aceasta  coroana reductor buldoexcavator Terex 820 va ajunge din depozitul nostru, chiar la tine acasa! Daca vrei sa ne suni, iti lasam si datele noastre de contact.

Atunci cand treaba este facuta intr-un mod corect, pana la capat, nu exista indoiala ca ceva nu va functiona. Parte din proces este si montajul piesei de schimb achizitionate. Fii sigur ca ii alegi pe cei mai buni care sa faca asta! Iti putem sugera cativa profesionisti, trebuie doar sa ne suni!

Specificatii tehnice

75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura