Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Terex 760

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 760
Cod produs
IJP72GVO-AL
Out Of stock
Descriere
Cand ai incredere in utilajul tau, totul devine mai simplu! Iti recomandam coroana reductor buldoexcavator Terex 760 care este un produs original, realizat de renumita Carraro. Daca ai nelamuriri, ne poti suna oricand in timpul programului. Consultanta este intotdeauna gratuita! Afla mai multe despre utilajul tau, despre cum sa il poti intretine mai bine, ce piese de schimb ii sunt potrivite si informatii utile despre montaj!

Ai vazut si tu deja gama variata de produse pe ACN Piese Utilaje? Asta nu e totul! Avem grija la caracteristicile fiecarei piese de schimb, pentru ca ne dorim doar ceea ce este mai bun. Astfel, avem produse originale, realizate din materiale de calitate, la un pret intotdeauna avantajos. Comanda acum sau cere, in mod gratuit, informatiile suplimentare de care ai nevoie pentru a te convinge!

Coroana reductor buldoexcavator Terex 760 - calitate pentru zile in care grijile stau deoparte!
Am crezut intotdeauna ca in detalii sta diferenta unui lucru de calitate! Tocmai de aceea acordam importanta fiecarei piese de schimb. Asa se intampla si cu aceasta coroana, ce se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii si este o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara ea, utilajul tau nu ar putea functiona asa cum trebuie!

Ce inseamna o echipa? Cativa oameni care fac lucrurile impreuna! Si le fac tare bine! De la alegerea pieselor de schimb ce indeplinesc conditii de maxima calitate, la un pret intotdeauna avantajos pentru tine, pana la capacitatea de a iti oferi sfaturile de care ai nevoie. Daca ai o intrebare, nu esti sigur de compatibilitatea produsului cu utilajul tau sau pur si simplu montajul ti se pare un proces complicat, nu ezita sa ne suni! E gratuit!

Suntem in spatele tau la orice pas! Tocmai de aceea iti trimitem alaturi de aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Terex 760 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pe care il poti folosi pentru toate defectele din fabricatie!

Ai 24 de ore? Pentru ca acesta este maximul in care aceasta  coroana reductor buldoexcavator Terex 760 va ajunge din depozitul nostru, chiar la tine acasa! Daca vrei sa ne suni, iti lasam si datele noastre de contact.

Atunci cand treaba este facuta intr-un mod corect, pana la capat, nu exista indoiala ca ceva nu va functiona. Parte din proces este si montajul piesei de schimb achizitionate. Fii sigur ca ii alegi pe cei mai buni care sa faca asta! Iti putem sugera cativa profesionisti, trebuie doar sa ne suni!

Specificatii tehnice

75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura