Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Terex 760

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 760
Cod produs
RHVJENS0-AC
Out Of stock
Descriere
Poate ai citit informatii despre cum sa alegi o piesa de schimb pentru utilajul tau. Criteriile sunt multiple, insa un criteriu de baza va fi intotdeauna calitatea lor. Atunci cand piesele de schimb sunt piese fabricate de companii precum Carraro, nume care este sinonim cu calitatea, poti cumpara cu incredere!

Te invitam astfel sa cumperi aceasta coroana transmisie finala Terex 760 - o piesa de schimb de calitate, originala Carraro. realizata dintr-un material rezistent.

Ai nevoie si de alte piese de schimb? Sau ai nevoie de servicii tehnice? In oricare dintre situatii te afli, vorbeste cu noi pentru ca putem deveni furnizorul tau. Un furnizor de incredere, rapid, dintre cei mai buni!

Coroana transmisie finala Terex 760 - alege calitatea de fiecare data cand inlocuiesti o componenta cheie din sistem!
Da, aceasta piesa este o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Ea se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii.

Iti sugeram ca atunci cand vei inlocui piesa uzata, sa alegi o piesa de calitate, originala Carraro, cum este si aceasta pe care ti-am prezentat-o.

Intretinerea utilajelor tale inseamna si piese de schimb de cea mai buna calitate. Alegand produse de calitate, investesti in activitatea ta.

Identifica impreuna cu noi piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie! Serviciul nostru de consultanta este gratuit!
Da, ai citit bine! Cand nu stii daca ai identificat corect piesa de schimb de care utilajul tau are nevoie, ne contactezi si ne intrebi. Si noi, iti raspundem! Mai precis, colegii nostri de la departmentul Identificari. Ai nevoie doar de cateva informatii despre utilajul tau, informatii pe care le vei transmite colegilor nostri si identificarea… incepe!

Si da, pentru aceasta etapa a identificarii pieselor de schimb de care utilajul tau are nevoie, consultanta noastra este gratuita!! Iti punem la dispozitie expertiza noastra. Intreaba-ne!

Aceasta coroana transmisie finala pentru buldoexcavator Terex 760 pe care o poti achizitiona din depozitul nostru are o garantie de 6 luni pentru defectiunile din fabrica. Asadar, daca o eventuala defectiune din fabrica este prezenta, nu trebuie sa-ti faci probleme!

Certificatul de garantie il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Pasam, driblam si ne miscam extrem de rapid, pentru ca produsele de care ai nevoie sa ajunga la tine cel mai repede posibil! Piesele de schimb pe care le cumperi de la noi ti le trimitem oriunde in tara, in maxim 24 de ore, acolo unde te afli.

Completeaza o cerere on-line sau contacteaza-ne la oricare din numerele de telefon afisate pe site! Vorbeste cu noi si spune-ne ce piesa de schimb cauti. Avem foarte multe piese de schimb in depozitul nostru!

”Montajul… sa-i ofer sau sa nu-i ofer piesei de schimb un montaj corect…?!”

Daca iti pui retoric o asemenea intrebare de acest fel, sa stii ca nu vrem sa te certam… DAR - evident ca urmeaza un… ”dar” - iti mentionam ca cea mai buna decizie, dupa cea de a cumpara o piesa de schimb de calitate, este sa ii oferi un montaj efectuat in mod profesionist! Asa ii prelungesti durata de utilizare!

Daca nu cunosti mecanici care stiu sa efectueze un montaj corect, poti cere asistenta colaboratorilor nostri care au experienta in acest domeniu. Contacteaza-ne pentru recomandari!

Specificatii tehnice

-75 de dinti.
-Diametru exterior 24,5 cm.
-Diametru interior 22,1 cm.
-Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura