Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Cod produs
ZEH8FGUN-AL
Out Of stock
Descriere
Ne place sa ne inconjuram cu produse ce indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, dar trec si testul timpului atunci cand vorbim despre rezistenta. Asa se intampla si cu aceasta coroana reductor  buldoexcavator Terex 860 care este un produs original, realizat de renumita Carraro. Ofera performanta indelungata la un pret avantajos pentru tine! Comanda acum!

La noi “acasa” ne place sa ii primim doar pe cei ce iubesc calitatea. De aceea rafturile depozitului nostru sunt pline ochi de produse de calitate, care iti vor asigura performanta de durata, indiferent de cat de aglomerate vor fi zilele tale de lucru. Ne ferim de ulterioare defectiuni, tocmai de aceea recomandam astfel de produse, ce asigura rezistenta si fiabilitate si te scapa de orice grija ai avea!

Coroana reductor buldoexcavator Terex 860 - atentia la detalii face diferenta!
Mic sau mare, orice element component al utilajului tau are puterea de a ii oferi o performanta crescuta! Asa se intampla si cu aceasta coroana, ce se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii si este o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara ea un intreg mecanism ar inceta sa functioneze. Asigura-te ca investesti in piese de schimb de calitate, intotdeauna!

Daca ne suni, un lucru e cert: ne mobilizam cu tot ceea ce avem mai bun pentru a te ajuta! Astfel, pe ACN Piese Utilaje avem atat pe raftul din depozitul nostru din apropierea Bucurestiului, cat si pe raftul nostru online pe care il poti accesa de oriune te-ai afla, cele mai bune produse! Iar totul nu se opreste aici: avem o echipa numeroasa in spate, gata sa iti ofere informatii suplimentare si sa iti raspunda la orice intrebare ai avea! Consultanta este gratuita!

Ce ofera un plus de confort? Siguranta! Tocmai de aceea aceasta coroana reductor pentru buldoexcavator Terex 860 nu vine la tine singura, ci impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

In 24 de ore multe se pot intampla! De exemplu, aceasta coroana reductor buldoexcavator Terex 860 sa ajunga chiar la tine acasa! Daca vrei sa ne pui vreo intrebare, iti lasam si datele noastre de contact.

Un montaj gresit poate sa faca mult rau! Nu alege sa apelezi la improvizatii, ci la profesionisti in domeniu ce pot rezolva aceasta problema simplu si rapid! Trebuie doar sa ne suni si sa ne spui de ce ai nevoie. Iti vom veni in ajutor atat cu sfaturi de incredere, dar iti vom recomanda si tehnicieni priceputi care sa iti asigure chiar la tine acasa servicii de montaj de calitate!

Specificatii tehnice
75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura