Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Cod produs
YS1UF6BK-A-RA
Out Of stock
Descriere
Atunci cand cunosti aceasta bieleta buldoexcavator Terex 860 iti dai seama ca industria tehnica nu sta niciodata pe loc. Dezvoltarea ei inseamna o noua colectie de produse mai performante, cu fiecare sezon.
Produsul despre care vorbim acum provine de la mult cunoscutul producator Original Carraro si a fost conceput pentru rezistenta in cele mai grele conditii de munca! Este permanent pe rafturile noastre si poate fi livrat in orice zona din tara, ajungand in cel mai scurt timp posibil!

Agentii nostri sunt tineri profesionisti cu experienta, care lucreaza cu drag si se ataseaza de fiecare client, fiind interesati sa ii inteleaga acestuia nevoile si sa le satisfaca in cel mai scurt timp! Depozitul nostru este, asadar, locul in care vei intalni atat echipamente de ultima generatie, cat si o echipa de oameni pregatiti sa ofere servicii de inalta calitate!

Trebuie sa incerci piese de schimb de inalta calitate!
Aceasta bieleta pentru buldoexcavator Terex 860 este prelucrata dintr-un metal dur, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Joaca un rol esential in functionarea utilajului pe termen lung! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata. Functioneaza cu atat mai bine cu cat articulatia sferica este si ea protejata, cu ajutorul unui manson de cauciuc de care dispune!

Serviciu gratuit de consultanta, oricand la dispozitia ta!
Pentru o activitate de productie de succes ai nevoie de idei bune. Iar pentru idei bune, ai nevoie de oamenii potriviti! Serviciul nostru gratuit de consultanta este ceva ce iti poate aduce rezultate concrete! Trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine! Beneficiaza de aptitudinile lor si de timpul de calitate pe care acestia ti-l ofera, punandu-ti la dispozitie toata experienta, cunostintele lor si pasiunea pentru munca in domeniul tehnic!
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Ai emotii atunci cand faci o noua achizitie? Alaturi de noi uita de griji si fa un exercitiu de relaxare, caci produsele noastre sunt, de fapt, o selectie deosebita, care nu te va dezamagi. In plus, fiecare produs in parte detine o garantie pentru defectiunile din fabrica. In acest caz, o bieleta buldoexcavator Terex 860 detine un certificat valabil pe o perioada de 6 luni!

Primesti aceasta bieleta buldoexcavator Terex 860 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal, direct din sediul nostru, daca esti prin zona! Tot ce-ti ramane de facut este sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site, pentru a lua in evidenta comanda ta!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea, pe termen lung, a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate!
Mergi pe ideea unui montaj complet si vei evita alte neplaceri!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo!
Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: YS1UF6BK-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura