Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru buldoexcavator Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Cod produs
DO20CTLZ-O-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei un rulment de calitate pentru o inlocuire de durata? Alege acest rulment grup conic Terex 860 din oferta noastra fantactica! Rulmentul a fost conceput special pentru utilajul tau, avand avantajul unui pret accesibil. Dar si al unei calitati de top. A fost fabricat in Japonia, fiind testat in conditii dificile de lucru si dovedind o eficienta deosebita. Comanzi prin telefon, e-mail sau direct pe site-ul nostru, completand un scurt formular. Vei avea parte de un produs original Carraro!

Rulmentii se monteaza in pereche. Asigurand-se astfel, o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa a pinionului de atac. Recomandam si schimbarea simeringului ce etaneaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca ai nevoie de informatii suplimentare, te sfatuim sa ne contactezi. Iti vom oferi toate detaliile necesare. De asemenea, la nevoie, te indrumam spre alegerea piesei potrivite pentru utilajul tau.

Rulment grup conic Terex 860 - oferta extrordinar de buna!
Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!
Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Garantie
Exista o posibilitate foarte mica sa fii nemultumit de acest rulment grup conic pentru buldoexcavator Terex 860 achizitionat, daca l-ai montat corect. Dar pentru astfel de situatii, va fi util certificatul de garantie pe care il adaugam in colet, valabil 6 luni de zile.

Livrare
Livram acest rulment grup conic Terex 860 comandat prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care circula peste tot in tara. Acceptam plata in sistem ramburs, iar inaintea acesteia este recomandabil sa verifici cu atentie starea pieselor la primire, pentru a evita riscul unor posibile nemultumiri ulterioare. O alternativa este sa vii direct la sediul nostru pentru a ridica pachetul, unde noi te vom astepta!

Montaj
Montajul reprezinta un aspect important in intregul proces, pe langa calitatea pieselor, iar noi dispunem de o echipa profesionista de mecanici, in fiecare zona a tarii. Astfel, iti facilitam considerabil activitatea, trimitand pe cineva pentru tine, direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp posibil. Montarea necorespunzatoare a rulmentilor comporta un risc semnificativ: scurtarea perioadei lor de exploatare si afectarea lor, ca in cazul in care ei sunt fixati in locul specific cu ajutorul ciocanului. Este recomandabila intrebuintarea unei prese mecanice, iar noi suntem dotati cu toate materialele de care este nevoie, asa ca bazeaza-te pe noi si nu vei regreta!

Specificatii tehnice
Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:
Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm
Dimensiuni rulment conic:
Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura