Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru combina Class Jaguar 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Class Jaguar 860
Cod produs
GTZKWCLX-AL
Out Of stock
Descriere
Fiecare moment are semnificatia lui, este pacat sa il irosesti si sa il umpli de griji! Scapa de toate cu aceasta coroana reductor Class Jaguar 860 care este un produs original, realizat de renumita Carraro. Asigura rezistenta de durata, dar si fiabilitate exceptionala datorita materialului ideal din care este fabricat, dar si al designului ce dovedeste atentia la detalii, fiind perfect compatibil cu utilajul tau. Comanda acum si zambeste sincer din nou!

Ne bucuram sa te vedem aici! De ce? Pentru ca, desi ai plasat deja comanda, pe ACN Piese Utilaje inca avem multe de oferit! Daca inca ai nevoie de informatii suplimentare, suntem aici pentru tine! Ne poti contacta oricand, in timpul programului, sau ne poti face o vizita la depozitul nostru din apropierea Bucurestiului. Oricum ai alege, iti oferim sfaturile de care ai nevoie! Iar daca montajul iti da batai de cap, nu te ingrijora! Te putem pune in contact cu un profesionist care sa faca asta in locul tau, chiar la tine acasa!

Coroana reductor Class Jaguar 860 - spune adio defectiunilor neasteptate!
Cand ceva nu merge, intreg procesul este pus pe pauza. Dar te-ai intrebat vreodata de ce se intampla asta? Noi da! Atunci cand cunosti ceva foarte bine, este imposibil sa nu-i pretuiesti valoarea. Si, atunci cand vorbim despre utilajul tau, nu conteaza daca o piesa de schimb este mica sau mare - importanta sa este nepretuita. Asa se intampla si aceasta coroana care se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara ea, un intreg mecanism ar fi pus pe pauza.

Nu stii ce sa alegi? Nici nu trebuie! Da-ne de veste si alegem noi pentru tine! Consultanta este gratuita, iar noi iti asiguram profesionisti de incredere, cu experienta, care sa aleaga cele mai bune produse pentru tine! Fii sigur de compatibilitate, caracteristici, pret, detalii despre montaj si multe altele doar cu un simplu telefon. Si, daca vrei sa stam sa povestim, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului sa ne cunoastem!

Ai comandat produsul dorit, insa ai inca un sentiment de indoiala? Te ajutam sa scapi de el! Iti oferim impreuna cu aceasta coroana reductor pentru combina Class Jaguar 860 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Vrei sa ne suni sau sa ne faci o vizita? Iti lasam datele noastre de contact. Mai mult, te asiguram ca livram la tine aceasta coroana reductor Class Jaguar 860 in mai putin de 24 de ore!  Simplu si rapid, cu o simpla comanda!

Cat inseamna performanta pentru noi? Totul! Tocmai de aceea aducem la tine servicii complete, alaturi de produse de calitate! Daca ai vreo intrebare legata de montaj sau vrei ca un expert sa iti asigure aceasta etapa, spune-ne si iti sarim in ajutor cu sfaturi, cat si cu contactul unor tehnicieni priceputi, cu experienta! Ai grija de utilajul tau… pana la capat!

Specificatii tehnice
75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura