Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot pentru buldoexcavator Terex 980

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Terex 980
Descriere
O astfel de bucsa pivot buldoexcavator Terex 980 poate fi solutia problemei tale tehnice, asta daca ai de facut ceva inlocuiri de piese pe la sistemul de directie. Alegerea ta va fi cum nu se poate mai buna, pentru ca vorbim despre o piesa originala Carraro, rezistenta si fiabila. Este conceputa si fabricata asa incat sa ofere sustinerea necesara, preluand sarcina transmisa de greutatea utilajului, prin punte, catre fuzeta.
Ca sa o ai si sa o montezi in cel mai scurt timp, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda si sa te si preocupi de montajul ei, pentru ca ai nevoie de un profesionist, ca sa eviti socurile mecanice la montaj (si dupa, bineinteles). Apoi, in exploatarea zilnica, nu uita de gresarea ei, ori de cate ori va fi necesar. Si bucsa pivot inferior va fi functionala multa vreme, cu mult peste perioada ei de garantie, acordata de producator.

Avem produse de top, concepute pentru performanta!
Cumpara cu incredere aceasta bucsa pivot pentru buldoexcavator Terex 980 originala si vei fi pe deplin multumit! Daca te preocupi si va ramane in stare buna, o astfel de bucsa pivot inferior asigura o virare usoara si stabila a utilajului, o perioada indelungata. Rularea in continuare cu o bucsa deteriorata poate duce la ruperea capatului de bara, la ruperea urechii de prindere in carcasa puntii si la o uzura prematura a anvelopelor. Asa ca nu amana o asemenea reparatie! Ca sa satisfacem toate solicitarile clientilor, o avem permanent pe stoc si are aici si un pret extrem de bun!

Poti comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Cele mai bune alegeri le poti face alaturi de noi, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Aici ai consultanta gratuita!

Mai este vorba despre un element care iti poate da sentimentul de liniste atunci cand achizitionezi un produs: certificarea acestuia. O astfel de bucsa sferica originala vine insotita de toate actele de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni, ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Alege sa mergi la sigur!

Diversitate in echipamente, unicitate in servicii!
Aceasta bucsa pivot buldoexcavator Terex 980 nu are aripi pentru a putea zbura, insa, cu implicarea noastra si a celor mai responsabili curieri, aceia cu care noi colaboram, piesa va ajunge in posesia ta in cel mai scurt timp posibil, oriunde te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau depune o cerere, accesand rapid aceasta piesa pe site-ul nostru.

Daca o asemenea bucsa pivot inferior s-a uzat, nu ezita sa iei legatura cu noi! Iti putem asigura piesa dar si, la cerere, asistenta la montaj. O asemenea piesa necesita un montaj la presa, fara socuri,atat pe pivot, cat si in carcasa puntii. Dupa montaj, nu uita de gresarea ei periodica, ori de cate ori este necesar, asa incat sa ii asiguri o durata de exploatare cu mult mai mare decat perioada ei de garantie.

Tot acum, ar fi bine de evaluat si starea de uzura a elementelor conexe, saiba conica si pivotul. Daca prezinta urme de uzura sau de imbatranire a materialului, recomandam si inlocuirea acestora. Daca si urechile carcasei puntii sunt ovalizate, recomandam alezarea acestora. Procesul poate fi efectuat de una dintre echipele noastre mobile, pentru ca dispunem de un aparat de alezare.
Pentru detalii despre acest serviciu optional complet, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice:

Bucsa sferica este formata din 2 piese. Dimensiunile totale, cand cele 2 elemente sunt impreunate, sunt:
Diametru interior 28mm
Diametru exterior 52mm
Inaltime 16mm

Cod produs: B65XAOZ7-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura