Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 7 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Homocinetica pentru buldoexcavator Terex 980

0 stars: 0.00 din 0 pareri

0 lei
Brand
Terex 980
Descriere
Vei avea promisiunea ca utilajul tau va functiona optim, pentru timp indelungat, doar achizitionand pentru acesta piese de inalta calitate. Asa cum este si o homocinetica buldoexcavator Terex 980 , un produs realizat la cele mai inalte standarde, pregatit sa potenteze rulajul masinariei tale! Aceasta homocinetica pentru buldoexcavator Terex 980 este fabricata din cele mai bune materii prime, testata de nenumarate ori in fabricile de productie, pentru a putea asigura clientilor articole de cea mai buna calitate si cu durata de viata sporita. Alege sa achizitionezi chiar acum acest produs original Carraro!

Piese de calitate, la fiecare pas!
Aceasta homocinetica buldoexcavator Terex 980 reprezinta un ax cardanic cu doua articulatii la capete, care face parte din sistemul de transmisie si care leaga cele doua cruci de planetara. Articulatia H permite, asadar, arborelui de transmisie, sa faca transferul de putere de la motor catre roti. Este super eficienta, ofera stabilitate si evita forta de frecare si jocul. Mare atentie atunci cand trebuie sa alegi homocinetica! Este important ca aceasta sa fie rezistenta!

Actiuni asigurate, consultanta gratuita!
Atunci cand ne soliciti ajutorul, in depozitul nostru se intampla ceva: actiunea de mobilizare! Am putea spune ca privim utilajul tau ca printr-un obiectiv foto: vedem extrem de multe detalii, dar ce am face cu ele fara experienta angajatilor si fara calitatea pieselor din depozit? Formula prin care gasim cele mai favorabile solutii pentru tine este chiar serviciul nostru gratuit de consultanta!

Achizitionand aceasta homocinetica buldoexcavator Terex 980 faci cel mai important pas catre o munca asigurata. caci articolul ajunge la tine insotit de actele de origine si garantie, care vor fi incluse in pachet. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Iata cat de simplu este sa investesti pentru un viitor bun!

Homocinetica buldoexcavator Terex 980 da startul unei aventuri extraordinare. Lumea se vede altfel atunci cand esti inconjurat de produse de calitate, care sosesc la tine rapid si simplu. Ne dorim sa beneficiezi si de o experienta pozitiva a livrarii, asa incat, poti apela oricare dintre numerele de telefon afisate, sau poti depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine in cele mai bune conditii!

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura. Altfel, poti ajunge pe mana unor servicii indoielnice, alese la intamplare. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile a doua cruci de planetara diferite: 64mm
Diametru gaura prindere cruce planetara 27mm

Cod produs:
102A7G86-RA
Trimite mesaj
Din Gura in Gura