Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Lamborghini Mach 230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach 230
Cod produs
1XB9YVFZ-A-RA
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns aici, inseamna ca ai nevoie de reparatii serioase pe la sistemul de directie! Aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach 230 este elementul de transmisie etalon, conceput si imbunatatit in fabricile Original Carraro. Acum este disponibil permanent la noi pe stoc, intrucat indeplineste criterii de selectie dintre cele mai capricioase.
Insa, cel mai important, este conceputa sa reziste, fara a te expune pericolelor in timpul deplasarii! O bieleta care poate sa iti joace feste intr-un moment neasteptat nu ar trebui sa ramana pe utilaj, neschimbata!

Daca ai de gand sa construiesti cladiri sau afaceri agricole de succes, atunci construieste-ti, pentru inceput, o metoda! Exista atatea mijloace tehnice de care te poti ajuta, intrucat o buna informare ti-ar putea schimba toata viziunea! Utilajul tau este o unealta care poate fi exploatata la maximum, daca o cunosti mai bine! Vrei sa te ajutam sa-ti imbunatatesti rutina de munca?

Apeleaza-ne cu indrazneala! Te ajutam cu detalii!
Aceasta bieleta pentru tractor Lamborghini Mach 230 este prelucrata dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa, caruia i s-au aplicat mai multe tratamente de imbunatatire! Asigura transferul coerent al comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si va functiona mult si bine, intrucat la intretinerea articulatiei sferice in stare buna contribuie prezenta unui manson de cauciuc.

Te ajutam sa iesi din impas, oricare ar fi el!
Alaturi de noi primesti oricand ajutor! Cu piese alese corect si serviciul nostru gratuit de consultanta, putem sa facem KO toate provocarile! Ne poti apela cu toata increderea! Agentii nostri sunt gata sa actioneze pentru tine, intr-un mod personalizat!
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Este linistitor cand cumperi dintr-o sursa sigura! Poti avea incredere ca ai luat o decizie buna si ca investitiile tale nu se vor pierde prea curand! Aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach 230 detine si propriul certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Te-ai hotarat? Aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach 230 se livreaza imediat! Metoda este clasica si simpla: tu ne suni, stabilim toate aspectele, sau depui cererea pe site. Noi ne grabim cu expedierea indiferent de adresa, cu plata ramburs, sau te asteptam pe la noi pe la sediu, de unde poti prelua chiar tu coletul tau!

Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Fii sigur ca aceasta este singura modalitate care scoate riscurile din discutie! O piesa de schimb montata corect este criteriul prin care se extinde perioada ei de functionare si prin care se sporeste performanta! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu angajatii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 1XB9YVFZ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura