Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach R6.160, R6.160.4
Cod produs
8S1GYT7L-A-RA
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de modificari serioase pe la sistemul de directie? Afla cat mai multe detalii despre aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.160 si vei stii exact daca se potriveste utilajului tau.
Produsul este de o provenienta absolut sigura: a fost fabricat de catre atelierele Original Carraro, iar acum este permanent disponibil la noi in depozit! Usor de achizitionat si de livrat, oriunde te-ai afla!

Performanta este, cateodata, o optiune. Chiar conteaza de unde achizitionezi piese de schimb, care este calitatea lor, ce alte noutati tehnice ai mai putea incerca si, mai ales, pe mainile cui ajungi pentru consultanta si montaj! Consultanta pe care o primesti la noi este gratuita, asa ca nu ezita sa initiezi o discutie cu agentii nostri pregatiti sa te ajute in orice moment.

Produsul este perfect compatibil si cu modelul Lamborghini Mach R6.160.4.

Utilajului tau i-au scazut performantele? Ofera-i o viata mai lunga cu piese de calitate!
Aceasta bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.160 se prelucreaza intr-un mod responsabil, dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa si joaca un rol esential in functionarea utilajului! Asigura un transfer cat mai eficient al comenzii de virare, de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata! O vei folosi indelungat, intrucat la intretinerea articulatiei sferice in stare buna contribuie prezenta unui manson de cauciuc.

Noi avem pregatirea, iar tu ai oportunitatea sa primesti ajutorul necesar!
Lucrezi intr-o industrie in care simti ca faci sporturi extreme in fiecare zi. Ai cei mai aprigi concurenti: recidivele tehnice ale utilajului tau, imposibilitatea de a-i oferi o intretinere corespunzatoare si, de ce nu, vremea! Pentru a-ti fi cu adevarat de folos, iar tu sa poti avea o forma de invidiat, am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! Nu ezita sa-l ceri!
• Identificare 100% corecta
• Interes pentru nevoile tale si ale utilajului
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.160 este o piesa care merita toata atentia si increderea ta! La livrarea ei primesti certificatul de garantie, care se extinde pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Produsele noastre ajung in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate personal direct din sediul nostru! Obisnuim sa actionam imediat ce clientul are o solicitare! Cine altcineva sa inteleaga ce inseamna o zi de munca pierduta! Asa ca daca vrei sa comanzi aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.160 vorbeste cu noi la telefon sau completeaza aceasta cerere pe site!

Montajul presupune multa precizie, stiinta si ordine. Nu de putine ori am intalnit clienti care si-au incercat norocul, improvizand o metoda de montaj, ori din pura placere, ori din dorinta de a economisi. Aceiasi clienti s-au intors cu piese compromise si au luat-o de la capat cu investitiile.
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul prodsului: 8S1GYT7L-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura