Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach R6.130, R6.130.4
Cod produs
PTNZ8G0F-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.130 este o creatie tehnica etalon intre elementele de transmisie, care provine dintr-o sursa sigura: un atelier de ultima generatie - marca Original Cararro. Produsul este prelucrat impecabil si promite o perioada de sanatate indelungata, fiind rezistent la exploatare intensa pentru mult timp!
Depozitul nostru este oportunitatea prin care poti cunoaste echipamente de top, dar si o mana de oameni tineri, pregatiti sa actioneze pentru tine, prin serviciul de consultanta! Clientii nostri beneficiaza, astfel de multa atentie si sunt ghidati pe tot parcursul procesului de achizitionare, montaj, intretinere si nu numai...

Produsul este perfect compatibil si cu modelul Lamborghini R6.130.4.

Atunci cand cumperi de la noi, investesti pe termen lung!
Aceasta bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.130 se prelucreaza responsabil, dintr-un aliaj metalic dur, tratat termic si testat pentru performanta! Face transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si va functiona mult si bine, intrucat la intretinerea articulatiei sferice in stare buna contribuie prezenta mansonului de cauciuc.

Te ajutam sa iesi din impas, oricare ar fi el!
Alaturi de noi poti sa rastorni scorul! Daca te informezi putin, meciul nu e niciodata gata! Cu piese alese corect si serviciul nostru gratuit de consultanta, putem sa facem KO toate provocarile! Ne poti apela cu toata increderea! Arbitrii nostri sunt gata sa actioneze pentru tine, intr-un mod personalizat!
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Relaxeaza-te atunci cand cumperi de la noi! Aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.130 merita atentia si increderea ta, intrucat detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Cand stii sigur ca o asemenea bieleta tractor Lamborghini Mach R6.130 este ceea ce ii trebuie utilajului tau, atunci vorbeste cu noi la telefon sau depune cererea ta pe site! Noi ne mobilizam sa-ti expediem coletul in timp util, oriunde ai fi, cu plata ramburs. Sau te asteptam pe la sediul nostru sa facem cunostinta, de unde poti ridica personal coletul tau!

Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Fii sigur ca aceasta este singura modalitate care scoate riscurile din discutie! O piesa de schimb montata corect este criteriul prin care se extinde perioada ei de functionare si prin care se sporeste performanta! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu angajatii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:
• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: PTNZ8G0F-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura