Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach R6.190
Cod produs
SK527W64-A-RA
Out Of stock
Descriere
Ce-ai spune daca, in drumul tau catre eficienta, ai putea sa intalnesti elementele necesare adecvate, iar investitiile tale ar fi cu adevarat fructificate? Aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.190 este recomandarea cea mai des intalnita, pentru categoria pieselor de transmisie, fiind fabricata in cadrul atelierelor Original Carraro!
Are un rol clar, uzual si indispensabil in functionarea oricarui utilaj, iar calitatea ei este primul criteriu de selectie! Nu de alta, dar nu ne jucam cu siguranta noastra in timpul deplasarii utilajului. Sa nu uitam ca o bieleta uzata poate genera probleme serioase, devenind un factor de risc pentru tine, daca se uzeaza prematur si te ia prin surprindere!
Depozitul nostru este locul perfect in care te poti intalni cu eficienta! O linie de start catre investitiile tale viitoare, pe care le vei intelege mai bine alaturi de noi! Si pe care le vei aprecia nespus atunci cand adevaratele rezultate vor incepe sa se arate!

Cum poti face din utilajul tau o forta mai mare? Oferindu-i elemente de calitate!
Aceasta bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.190 este o piesa in a carei prelucrare tehnica au fost folosite cele mai rezistente metale si cele mai eficiente tratamente pentru imbunatatire! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie, catre capatul de bara de la roata! Isi exercita rolul intr-un mod eficient si la asta contribuie si intretinerea articulatiei sferice in stare buna, avand un manson de cauciuc in acest sens.

Noi avem pregatirea, iar tu ai oportunitatea sa primesti ajutorul necesar!
Pentru a-ti fi cu adevarat de folos, iar tu sa poti avea o forma de invidiat, am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! Nu ezita sa-l ceri!
• Identificare 100% corecta
• Interes pentru nevoile tale si ale utilajului
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului

Increderea se castiga foarte greu, mai ales atunci cand stai in umbra ingrijorarilor! Inca nu stii daca investitiile pe care le faci sunt tocmai corecte, insa este momentul sa afli ca produsele noastre, precum si aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.190 sunt asigurate! Vei primi la livrarea coletului tau un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Produsele noastre se livreaza usor si pot ajunge oriunde in tara! Ne grabim cu procedurile de livrare, exact asa cum si tu te grabesti sa-ti remediezi defectiunile pentru a te intoarce la munca! Aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.190 poate ajunge la tine oriunde, in 24 de ore, cu plata ramburs, sau poate fi preluata chiar de tine, de la noi din sediu! Trebuie doar sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site!

Montajul presupune multa precizie, stiinta si ordine. Nu de putine ori am intalnit clienti care si-au incercat norocul, improvizand o metoda de montaj, ori din pura placere, ori din dorinta de a economisi. Aceiasi clienti s-au intors cu piese compromise si au luat-o de la capat cu investitiile.
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: SK527W64-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura