Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.150

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach R6.150, R6.150.4
Cod produs
ASH1P7VR-A-RA
Out Of stock
Descriere
Cauti aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.150 din imagini? Probabil ai aflat de calitatea ei deosebita! Calitatea unei bielete este primul si cel mai important criteriu de selectie! Ea este responsabila cu modalitatea in care functioneaza sistemul de directie si ti-ar putea crea probleme serioase daca se uzeaza prematur, cand te astepti mai putin. Produsul de fata este prelucrat in cadrul atelierelor Original Carraro, este permanent disponibil pe rafturile noastre, gata de drum, oriunde te-ai afla!

Exista doua puncte forte care ne diferentiaza pe piata tehnica: depozitul si angajatii nostri. Depozitul, pentru ca arata ca un univers tehnic de ultima generatie si este extrem de bine echipat, pentru toate categoriile de utilaje! Iar angajatii nostri, pentru ca sunt conectati la nevoile clientilor si fac eforturi pentru indeplinirea lor, prin toate mijloacele de care dispun!

Produsul este perfect compatibil si cu Lamborghini Mach R6.150.4 si Lamborghini Mach R6.150.7

Utilajul tau si-a pierdut vitalitatea? Ofera-i produse moderne si rezistente!
Aceasta bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R6.150 este prelucrata dintr-un metal dur, tratat termic si testat pentru imbunatatire. Rezista pe termen lung, la exploatare intensa si joaca un rol esential in functionarea utilajului! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata si va functiona optim mult timp, pentru ca are protejata articulatia sferica, cu ajutorul unui manson de cauciuc.

Te ajutam sa iesi din impas, oricare ar fi el!
Alaturi de noi poti sa rastorni scorul! Daca te informezi putin, meciul nu e niciodata gata! Cu piese alese corect si serviciul nostru gratuit de consultanta, putem sa facem KO toate provocarile! Ne poti apela cu toata increderea! Arbitrii nostri sunt gata sa actioneze pentru tine, intr-un mod personalizat!
• Identificare corecta
• Interes pentru nevoile tale
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului
• Reparatii de urgenta, in orice zona din tara

Fii relaxat atunci cand cumperi o bieleta tractor Lamborghini Mach R6.150 de la noi! Detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti hotarat sa achizitionezi aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R6.150 atunci este momentul sa ne apelezi sau sa depui o cerere pe site. Noi stim sa ne grabim cu expedierea produselor, asa ca vei primi coletul tau in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare. Poti, la fel de usor, sa ridici chiar tu coletul tau, direct de la noi din sediu.

O piesa de schimb montata corect este criteriul prin care se extinde perioada ei de functionare si prin care se sporeste performanta! Daca nu stii incotro sa te duci, intra in legatura cu angajatii nostri, pentru cateva contacte sigure la tine in zona!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: ASH1P7VR-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura