Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R8.230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini Mach R8.230
Cod produs
64TDA3N1-A-RA
Out Of stock
Descriere
Iata-ne in postura de a discuta despre aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R8.230 - un element de transmisie de care ai nevoie pentru siguranta sistemului de directie! Piesa provine din cadrul atelierelor Original Carraro si este atat de bine prelucrata, dupa standarde si tehnici de prelucrare de ultima generatie, incat nu poti sa rezisti tentatiei!

O bieleta care se incadreaza criteriilor noastre de selectie inseamna ca mentine o functionare sigura a utilajului tau, fara sa te expuna pericolelor care pot aparea din cauza uzurii premature.

Depozitul nostru este unul dintre cei mai dinamici asistenti tehnici din tara! Daca ai vedea cum se desfasoara o zi de munca in birourile noastre, ai intelege cate eforturi facem pentru a ne multumi clientii. Ritmul este ametitor, iar clientii multumiti, norocosi beneficiari ai serviciului nostru gratuit de consultanta!

Devii mai eficient daca respecti pasii corespunzatori! Hai sa vorbim despre asta!
Aceasta bieleta pentru tractor Lamborghini Mach R8.230 este prelucrata sa reziste la exploatare intensa, celor mai grele zile de munca! Asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie, catre capatul de bara de la roata! Isi exercita rolul intr-un mod eficient si contribuie la asta protejarea articulatiei sferice,    cu un manson de cauciuc.

Noi avem pregatirea, iar tu ai oportunitatea sa primesti ajutorul necesar!
Lucrezi intr-o industrie in care simti ca faci sporturi extreme in fiecare zi. Ai cei mai aprigi concurenti: recidivele tehnice ale utilajului tau, imposibilitatea de a-i oferi o intretinere corespunzatoare si, de ce nu, vremea! Pentru a-ti fi cu adevarat de folos, iar tu sa poti avea o forma de invidiat, am conceput serviciul nostru gratuit de consultanta! Nu ezita sa-l ceri!
• Identificare 100% corecta
• Interes pentru nevoile tale si ale utilajului
• Suport real si solutii favorabile
• Recomandari sigure pentru montaj
• Asistenta tehnica la fata locului

Atunci cand trebuie sa iei o decizie alaturi de noi, uita de stres si ingrijorare! Stim cate eforturi faci si cat de mult conteaza pentru tine fiecare investitie! Sa nu uitam ca produsele noastre, printre care si aceasta bieleta tractor Lamborghini Mach R8.230 , sunt asigurate complet! In acest caz, la livrarea coletului tau ti se incredinteaza un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Stim ca te grabesti, asa ca facem eforturi sa inaintam procedurile de expediere. In general, produsele noastre ajung la destinatie in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau pot fi ridicate chiar de catre tine, din sediul nostru! Cand esti hotarat sa cumperi o bieleta tractor Lamborghini Mach R8.230 apeleaza-ne telefonic sau completeaza aceasta cerere de pe site!

Adevarul este ca montajul se comporta mai degraba ca o investitie pe termen lung, decat ca o economie la repezeala! Recomandam foarte ferm sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur elementele!
Opteaza pentru un montaj complet, fara omisiuni, pentru un start corespunzator!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

• Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
• Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
• Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 64TDA3N1-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura