Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Case Maxxum 5250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5250
Cod produs
58IWLZP1-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5250 este un element de transmisie super bine cotat, o creatie de top din cadrul atelierelor Original Carraro, recomandat si solicitat foarte intens, peste tot in tara! Indeplineste criterii drastice de selectie, asa ca este gazduita pe rafturile noastre, ori de cate ori iti trebuie, fiind si foarte usor de achizitionat!

Daca ai accesat depozitul nostru, asta inseamna ca ai intrat in contact cu unul dintre cei mai dinamici asistenti tehnici din tara! Aceasta platforma tehnica de ultima generatie este locul in care vei gasi orice echipament tehnic, indiferent pentru ce categorie de utilaje.

Atunci cand ai nevoie de detalii, apeleaza agentii nostri!
Aceasta bieleta pentru tractor Case Maxxum 5250 este prelucrata cu stiinta si responsabilitate, fiind conceputa sa reziste la exploatare intensa, in cele mai grele zile de munca! Rolul sau este esential pentru sistemul de directie, asigura transferul comenzii de virare de la cilindru catre capatul de bara de la roata! Detine si un manson de cauciuc, facut sa protejeze articulatia sferica!

Atunci cand cumperi de la noi primesti mai mult decat te astepti!
Serviciul nostru gratuit de consultanta te poate surprinde! Adevarul este ca piesele de schimb isi dubleaza calitatea prin serviciul nostru gratuit de consultanta! De ce? Pentru ca o piesa de calitate este o investitie buna, mai ales daca stii ce sa faci cu ea! Alaturi de noi iti vei cunoaste mai bine utilajul si felul in care acesta trebuie mentinut pe termen lung!
• Daca ne apelezi, raspundem prompt si actionam pentru tine! Cazul tau devine provocarea noastra!
• Vei lua cele mai inspirate decizii: piese de schimb perfect compatibile utilajului pe care il conduci!
• Te ajutam sa stabilesti un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Ne deplasam catre tine, in orice zona din tara, daca ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului!

Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5250 este pe lista produselor impecabil prelucrate si super rezistente, asa ca merita increderea ta la achizitionare! Detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Daca esti hotarat sa cumperi o bieleta tractor Case Maxxum 5250 atunci vorbeste cu noi sau completeaza cererea de pe site! Suntem gata sa facem o expediere rapida, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs.
Sau te asteptam pe la sediul nostru, de unde poti ridica si personal produsul!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: 58IWLZP1-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura