Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Case Maxxum 5250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5250
Cod produs
7ECSXL4M-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Case Maxxum 5250 - produs in uzinele din Japonia! Producatorul componentei este nimeni altul decat vestitul Carraro! Cum ne-a obisnuit, produsul are super-eficienta! In componenta sa a intrat un material foarte durabil. Respectarea standardelor de productie ne asigura de fiabilitatea piesei. Rulmentul este compatibil perfect cu tractorul. Certificatul de garantie iti va fi acordat pe o perioada de sase luni. Solicita-ne informatii telefonic sau online!

Cand alegi sa montezi acest tip de rulmenti, cel mai bine este sa o faci simultan. Inlocuirea in pereche a lor aduce beneficii componentelor ce fac parte din transmisie. De exemplu, vor asigura o miscare de rotatie lipsita de excentricitate fata de axa a pinionului de atac. Inlocuirea rulmentilor duce mai departe la o alta actiune necesara. Trebuie sa inlocuiesti simeringul ce etanzeaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului despre care am pomenit mai sus.

Rulment pinion atac Case Maxxum 5250 - succes garantat cu acest produs!

Rulmentii sunt niste elemente mecanice, care ajuta la rotatia obiectelor si transmit sarcini intre diferite parti ale utilajelor. Ei au doua roluri cruciale. In primul rand de a sustine arborele rotativ din interiorul utilajului. Mentine astfel pozitia corecta a acestuia si mareste durata de utilizare a echipamentului. In al doilea rand, micsoreaza rezistenta la frecarea dintre doua suprafete metalice.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Case Maxxum 5250 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest rulment pinion atac Case Maxxum 5250 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura