Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Case Maxxum MX120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX120
Cod produs
PH0J2X4Y-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Case Maxxum MX120 - original, fabricat de Carraro! Sa-ti mai spunem cate motive ai sa il comanzi? Este eficient, adica functioneaza impecabil si face fata solicitarilor fara probleme. Rezista bine in timp, adica nu-l atinge chiar asa de usor uzura. Este fiabil, ofera siguranta maxima! In Japonia se fabrica acest produs si noi il avem disponibil. Nu il vezi doar in catalogul nostru, ci maine il poti avea in… Nu merge in carne si oase, nu se potriveste cu materialul. Dar il vei avea in role cilindrice si inel. Hai ca acum a fost mai bine!

Cum se face montarea corecta a acestor componente? Cel mai bine este sa-i montezi in pereche. Astfel, vei avea asigurata o miscare de rotatie perfecta a pinionului de atac. Aceasta miscare nu trebuie sa prezinte excentricitate fata de axa sau joc. Bineinteles, inlocuirea simeringului este un “must”! Etansarea optima a puntii din fata la locul de intrare al pinionului de atac se face cu un simering nou. Toate informatile pe care le mai cauti se gasesc la noi! Consulta-te gratuit cu asistentii nostri tehnici!

Rulment pinion atac Case Maxxum MX120 - te asiguram de maxima calitate a acestuia!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Serviciul de consultanta la doar un click distanta!

Iti stam la dispozitie cu orice detalii suplimentare, serviciul gratuit de consultanta a fost dezvoltat special pentru a veni in sprijinul tau! Mecanicii nostri se pot prezenta la locul tau de lucru pentru montarea piesei. De asemenea, ii poti solicita pe acestia si atunci cand utilajul tau necesita reparatii, indiferent de complexitatea acestora. Suntem aici pentru tine!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment pinion atac pentru tractor Case Maxxum MX120 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment pinion atac Case Maxxum MX120 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura