Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Case Maxxum 5130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5130
Cod produs
DNE85B6Y-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment pinion atac Case Maxxum 5130 - mda, pe asta si-l doreste tractorul tau! Nu-i fraier, este utilajul care stie foarte bine cum trebuie sa se mentina in top! O piesa originala Carraro este telul fiecarui utilaj care doreste sa se laude cu randamentul crescut! Trebuie sa stii ca este o piesa din categoria celor de transmisie si, fara ea, vei avea de tras cu utilajul. Este peste asteptari din punctul de vedere al eficientei pe care o ofera vreme indelungata. Productia rulmentului acesta se face in Japonia.

Cand cumperi o piesa originala, stii ca montajul nu poate fi unul de mantuiala. Se merge pana la capat si se iau masurile optime. Monteaza acesti rulmenti in pereche. Montarea in aceasta maniera avantajeaza miscarea de rotatie a pinionului de atac. Aceasta nu trebuie sa prezinte excentricitate sau joc fata de axa. Cand faci inlocuirea rulmentilor, sa o faci si pe a simeringului. Acesta este elementul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac Case Maxxum 5130 - recapeti controlul asupra tractorului!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Case Maxxum 5130 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Acest rulment pinion atac Case Maxxum 5130 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura