Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Case Maxxum 5140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5140
Cod produs
VREFUQSJ-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5140 ar putea fi o solutie minunata pentru remedierea defectiunilor pe la sistemul de directie. O bieleta defecta schimba sensibilitatea volanului, provoaca uzura prematura a anvelopelor si, nu in ultimul rand, se poate desprinde de pe unul dintre capetele de bara! Acest lucru nu ar trebui sa se intample nimanui, intrucat poate genera accidente serioase!

Depozitul nostru este o inspiratie vie pentru fiecare muncitor care conduce utilaje! Suntem preocupati de sanatatea tehnica pe termen lung si incercam sa ajutam clientii nostri sa intelegea investitiile pe termen lung!

Acceseaza si tu echipamentele noastre de ultima generatie!
O asemenea bieleta pentru tractor Case Maxxum 5140 este prelucrata in cadrul atelierelor Original Carraro, dintr-un metal dur si rezistent la exploatare intensa! Are un rol esential in deplasare: asigura transferul comenzii de virare de la cilindrul de directie catre capatul de bara de la roata, fiind dotata si cu un manson de cauciuc! Acesta din urma are rolul de a proteja articulatia sferica!

Intelegem si respectam timpul tau! Ne grabim sa te scoatem din impas!
Sa activezi intr-o industrie atat de grea este nu numai un act de forta si de curaj, ci si un prilej de a intampina provocari de toate felurile. Sa lucrezi in constructii sau in agricultura inseamna sa depinzi de forta tehnica, utilajele tale fiind cel mai bun ajutor de zi cu zi. Pentru intretinerea lor ai nevoie de consultanta de calitate! Clientii nostri primesc consultanta gratis, devenind partenerii nostri de lung parcurs.
• Apeleaza-ne, intrucat stim sa fim operativi! Raspundem prompt si cautam cele mai favorabile si rapide solutii pentru tine!
• Te ajutam la o identificare clara si, alaturi de noi, vei lua cele mai bune decizii: piese de schimb perfect compatibile!
• Atunci cand ai obosit sa te intrerupi de la munca din pricina defectiunilor ce recidiveaza, este momentul sa stabilim un plan personalizat de intretinere pe termen lung!
• Venim catre tine, oriunde in tara, pregatiti pentru interventii de        urgenta, atunci cand treci prin defectiuni grave, ce te-au imobilizat pe teren!
• Iti oferim recomandari sigure pentru montaj, oriunde in tara!

Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5140 este un element in care poti avea deplina incredere si care iti este incredintat alaturi de un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Poti sa cumperi aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5140 daca ne apelezi telefonic sau daca depui o cerere pe site! Noi stim cat de mult conteaza o zi de munca in plus sau in minus, asa ca ne grabim cu expedierea, oriunde in tara, cu plata la livrare!
Te asteptam si pe la noi pe la sediu, de unde poti ridica personal coletul tau!

Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: VREFUQSJ-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura