Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Case Maxxum 5140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5140
Cod produs
T93ERDUV-AL
Out Of stock
Descriere
Calitatea sta in detalii! Iar cei de la renumita firma Carraro o dovedesc cel mai bine prin rezistenta pieselor de schimb produse de ei! Asa se intampla si cu aceasta coroana reductor Case Maxxum 5140 care este incredibil de fiabila, dar si perfect compatibila cu utilajul tau! Daca ai nevoie de ea, o gasesti la noi pe stoc. Trebuie doar sa faci comanda pe site sau sa ne contactezi, iar noi o trimitem chiar la tine! Nu iti face probleme nici de timp! Curierii nostri parca zboara!

O piesa a utilajului tau s-a uzat si nu stii cum sa o depistezi? Nu e nicio problema! Pe ACN Piese Utilaje ne place sa rezolvam astfel de mistere, mai ales atunci cand ele conduc catre fericirea ta! Astfel, daca ai o intrebare sau ai nevoie de consultanta tehnica de specialitate, nu ezita sa ne contactezi. Acest serviciu este intotdeauna gratuit, iar noi suntem la dispozitia ta cu sfaturi si incurajari!

Coroana reductor Case Maxxum 5140 - o piesa de schimb realizata din grija pentru utilajul tau!
O piesa de schimb mai mare sau mai mica - nici nu conteaza! Fiecare element are de indeplinit o misiune, iar aceasta coroana de butuc stie exact ce face pentru utilajul tau! Mai exact, produsul se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc.

Cateodata mai este ceva drum de parcurs dupa ce ai gasit piesa de schimb de care ai nevoie! Pentru orice detalii tehnice ai cauta, dar si indrumari venite de la un expert ce iti poate asigura montajul produsului chiar la tine acasa, pe ACN Piese Utilaje gasesti raspunsul potrivit! Iti sarim in ajutor si cu oferte personalizate, deoarece nevoia ta nu este ca oricare alta nevoie! Este unica, exact asa cum este si grija noastra pentru tine!

Ne dorim perfectiunea, insa intotdeauna avem si un plan de rezerva! Asa incat, atunci cand vom trimite catre tine aceasta coroana reductor pentru tractor Case Maxxum 5140 poti fi sigur ca nu ai niciun motiv de ingrijorare! El vine alaturi de un certificat de garantie valabil timp de 6 luni, pentru a te pune la adapost de orice defectiune din fabricatie!

Daca trebuie sa te grabesti pentru ceva, este pentru a avea lucrurile de calitate! Astfel incat, aceasta coroana reductor Case Maxxum 5140 nu poate fi ratata! Tot ce trebuie sa faci este sa plasezi comanda, iar daca ai intrebari suplimentare, noi iti lasam datele noastre de contact. Mai mult, nu trebuie sa astepti prea mult! In maximum 24 de ore produsul dorit ajunge la tine acasa!

La polul opus, atunci cand este vorba de montaj, nu trebuie sa te grabesti niciodata! Acest procedeu trebuie realizat corect, pentru a extinde durata de viata a utilajul tau! Astfel, daca ai nevoie de sfaturi de incredere, sau iti lipseste vreo informatie, nu ezita sa ne contactezi! Ba mai mult, trebuie doar sa ne spui si te vom pune in contact cu un mester priceput, care sa iti asigure montajul, chiar la tine acasa!

Specificatii tehnice
75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura