Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Case Maxxum 5230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5230
Cod produs
FRJ4U7I6-AL
Out Of stock
Descriere
O piesa de schimb rezistenta si fiabilita, la un raport calitate-pret exceptional? Cand sunt atat de multe oferte pe piata, stim ca este greu de crezut, insa coroana reductor Case Maxxum 5230 le are pe toate! Ba mai mult, este un produs original! Este fabricat de marca de renume Carraro, lucru ce ii asigura performanta crescuta pe termen lung!

Este o piesa de schimb solida, proiectata pentru utilizare in conditii solicitante de lucru, care sa asigure un randament pe termen lung! Este disponibila pe stoc, te asteapta sa o comanzi!

Pana unde mergem cu grija pentru tine? Pe ACN Piese Utilaje, incercam sa iti oferim nu doar piese de schimb de calitate, cat si servicii integrate care sa te scape de bataile de cap ulterioare! Astfel, indiferent daca nu esti convins de compatibilitatea unui produs cu utilajul tau, vrei mai multe detalii despre el sau montajul te nelinisteste, ne poti apela cu incredere! Consultanta tehnica este gratuita, iar tu poti fii convins ca vei gasi doar specialist cu experienta, care vor gasi rezolvare tuturor problemelor tale!

Coroana reductor Case Maxxum 5230 - atunci cand calitatea vorbeste de la sine!
Gandeste-te la utilajul tau ca la un puzzle! Fiecare element are un loc precis, si, mai cu seama, un scop precis. Doar astfel se poate pune in functiune un mecanism complex, gata sa te ajute zilnic! Cand vine vorba de aceasta coroana reductor, ea este piesa care se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fii sigur ca alegi una de calitate, astfel incat sa poti vedea intotdeauna imaginea de ansamblu!

Cand iti doresti sa cumperi elemente cheie ale sistemului de transmisie pentru utilajul tau si nu stii de unde sa incepi, nu uita ca noi suntem alaturi de tine! Departamentul nostru tehnic este pregatit sa iti ofere solutiile de care ai nevoie, dar si informatii suplimentare incepand de la compatibilitatea produsului, pana la montarea acestuia! Si, pentru ca pe ACN Piese Utilaje nevoile tale primeaza, consultanta tehnica este intotdeauna gratuita! Trebuie doar sa ne contactezi si sa iti lasi problemele in mainile noastre… experimentate!

A venit coletul si ai gasit in el aceasta coroana reductor pentru tractor Case Maxxum 5230 iar ea nu este singura? Asta pentru ca ne asiguram ca punem la fiecare comanda si un certifificat de garantie valabil timp de 6 luni, pentru a scapa de orice motiv de ingrijorare!

Curierii nostri nu au aripi, dar parca zboara! Altfel, nu stim cum fac sa aduca aceasta coroana reductor Case Maxxum 5230 la tine acasa in mai putin de 24 de ore! Tu trebuie doar sa faci o comanda, sau sa ridici produsul chiar de pe raftul din depozitul nostru. Pentru toate acestea iti lasam datele noastre de contact.

Cand vine vorba de montaj, recomandam intotdeauna specialisti! La cerere, iti punem la dispozitie personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Trebuie doar sa ne suni, prin departamentul tehnic, iar noi ne vom asigura ca iti venim in ajutor cu sfaturi, dar si cu recomandari de profesionisti care sa remedieze orice problema!

Specificatii tehnice
75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura