Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bieleta pentru tractor Case Maxxum 5230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5230
Cod produs
JT4ADEH2-A-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5230 este o piesa de transmisie, responsabila cu sistemul de directie si care merita toata atentia ta! O bieleta de calitate reprezinta o investitie excelenta, cu adevarat necesara, avand in vedere siguranta ta in timpul deplasarii! Defectiunile acesteia pot genera situatii neplacute sau chiar accidente grave!

Produsul despre care vorbim provine din cadrul atelierelor Original Carraro si primeste atentia celor mai pregatiti ingineri din lume! Este pe lista preferintelor si se bucura de solicitari peste tot in tara, avand extrem de multe recomandari!

Vorbeste cu angajatii nostri, oricare ar fi situatia ta!
Bieleta pentru tractor Case Maxxum 5230 este prelucrata dintr-un aliaj metalic rezistent la exploatare intensa si reprezinta un element indispensabil pentru utilajul tau! Face transferul comenzii de virare dinspre cilindrul de directie, catre capatul de bara de la roata! Detine si un manson de cauciuc, conceput pentru protejarea articulatiei sferice!

Avem consultanta gratis pentru toti clientii!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea!

Aceasta bieleta tractor Case Maxxum 5230 merita toata increderea si atentia ta deplina, intrucat primeste un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Te-ai hotarat sa cumperi o bieleta tractor Case Maxxum 5230 din oferta noastra?
Este momentul sa ne apelezi sau sa completezi cererea on-line! Ne grabim cu expedierea produsului tau, asa cum si tu te grabesti cu remedierea defectiunilor!
Primesti coletul in orice zona din tara, cu plata ramburs, sau il poti ridica personal direct din sediul nostru!

Montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a unei piese de schimb! Ar fi excelent daca montajul ar fi corect efectuat, asadar te sfatuim sa apelezi exclusiv la un atelier de specialitate si sa te asiguri ca primesti asistenta unui profesionist cu experienta! Nu numai ca oferi un start eficient al piesei, insa, in acest mod, te vei putea bucura de o perioada mult mai extinsa de functionare si de o performanta mult mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet! Este si acesta o investitie!
Bieleta se monteaza relativ usor, prin infiletare! Consulta si manualul utilajului! Este un moment perfect pentru reglarea unghiului de fuga al rotilor, asa cum este specificat acolo! Atentie! O bieleta uzata genereaza defectiuni si in articulatia capatului de bara! Atunci cand schimbi bieleta, cel mai bine ar fi sa achizitionezi un cap de bara complet. Astfel nu vei mai avea griji pentru o perioada mult mai indelungata!

Specificatii tehnice:

Filetul dinspre capatul de bara este M24, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 73mm.
Filetul dinspre cilindrul de directie este M22, cu pas de 1.5 si filet de dreapta. Lungimea filetului este de 30mm.
Lungimea totala este de 210mm.

Codul produsului: JT4ADEH2-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura