Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case Maxxum 5250

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum 5250
Cod produs
BJQO4VUS-O-IA
Out Of stock
Descriere
Acest rulment grup conic Case Maxxum 5250 este o piesa care te va multumi din primul moment! Datorita faptului ca este 100% originala, componenta Carraro este o alegere cat se poate de sigura! Piesa este produsa in Japonia, rezistenta si eficienta fiind doua caracteristici definitorii ale ei. Comanzi piesele prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta propusa pe site-ul nostru. Nimic mai simplu! E momentul oportun sa-i faci un bine tractorului tau!

Iti recomandam sa inlocuiesti simultan rulmentii, impreuna cu simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Daca nu stiai, rulmentii se monteaza in pereche. Acest lucru asigura o miscare de rotatie fara excentricitate/ joc fata de axa pinionului de atac. Pentru detalii suplimentare, cei mai in masura sa te indrume si sa te informeze sunt colegii nostri de la departamentul tehnic. Orice nelamurire ai avea, iti este risipita, complet gratuit. Suna-ne acum!

Rulment grup conic Case Maxxum 5250 - nu mai treci pe la mecanic prea curand!

Un rulment este format dintr-un set de role de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul. Inlocuirea lor trebuie facuta in cel mai scurt timp si doar in service-uri autorizate!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantia pentru acest rulment grup conic pentru tractor Case Maxxum 5250 este valabila 6 luni, de la data facturarii. Se refera la eventuale defecte de fabricatie si o vei regasi in colet. Valabilitatea ei presupune un montaj absolut corect.

Iti aducem rulmentii acasa prin intermediul serviciilor de curierat rapid, care ajung oriunde in tara. Ai avantajul de a putea deschide coletul si verifica starea pieselor, iar noi iti recomandam sa faci acest lucru. O alta modalitate prin care poti intra in posesia acestui rulment pinion atac Case Maxxum 5250 si a perechii lui este sa vii pana la sediul nostru, unde noi te vom astepta!

Montajul reprezinta un aspect important, pe langa calitatea piesei. Un montaj corespunzator inseamna o exploatare indelungata a piesei si o eficienta maxima a acesteia. Loviturile de ciocan pot afecta starea rulmentilor, asa ca este nevoie sa folosesti o presa mecanica. Nu este nevoie sa te complici, deoarece noi suntem aici pentru tine cu orice este nevoie. Iti trimitem un mecanic profesionist direct la punctul tau de lucru, mai repede decat te astepti. Afla mai multe sunandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment grup conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura