Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case Maxxum MX80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX80
Cod produs
GN0L3ZMA-O-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti acum in oferta noastra acest rulment grup conic Case Maxxum MX80 de care trebuie sa profiti si tu! Acest articol este o oferta unica pentru tine, pe care nu o poti refuza! Este o piesa 100% originala Carraro. Ea se fabrica in Japonia, materialele sale componente fiind dintre cele mai rezistente. Cu un astfel de rulment nu o sa mai fie nevoie sa il schimbi multa vreme de aici inainte. De aceea, toti producatorii de utilaje il recomanda. Este alegerea cea mai inteleapta pentru tractorul pe care il detii!

Vrei detalii si informatii care sa-ti prinda bine la interventia pe care o vei face? Atunci retine sfaturile noastre! Rulmentii se monteaza in pereche pentru a se asigura pinionului de atac o miscare de rotatie fara excentricitate sau joc fata de axa. Recomandarea noastra este sa montezi rulmentii simultan, impreuna cu simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru o discutie mai ampla, suna-ne chiar acum si beneficiezi de consultanta tehnica gratuita!

Rulment grup conic Case Maxxum MX80 - gata cu zecile de drumuri la mecanic!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Doar la noi beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Acest rulment grup conic pentru tractor Case Maxxum MX80 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram acest rulment grup conic Case Maxxum MX80 oriunde in tara, prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Ai si posibilitatea de a verifica piesa in prezenta curierului, inainte de a o plati. Daca vrei sa ridici personal coletul, vino la sediul nostru!

Montajul poate fi realizat tot de noi, deoarece avem o echipa generoasa de specialisti care pot veni direct la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp. Montarea neadecvata a rulmentilor aduce cu sine riscul afectarii functionarii acestora si al scurtarii perioadei lor de exploatare. Bazeaza-te pe noi si nu vei intampina nicio problema! Afla mai multe sunandu-ne acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura