Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru tractor Case Maxxum MX120

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX120
Cod produs
W8AK96NX-O-IA
Out Of stock
Descriere
Avem pentru tine acest rulment grup conic Case Maxxum MX120 - o piesa ideala pentru utilajul tau! Faptul ca este 100% original Carraro te asigura de calitatea maxima a acestuia. Acest lucru inseamna perioada de exploatare indelungata si eficienta remarcabila. Rulmentii pe care ii propunem sunt fabricati in Japonia si au doar recomandari din partea clientilor care i-au folosit deja. Cere acum o oferta pentru acest rulment si primesti in cel mai scurt timp piesa ideala pentru o reparatie care dureaza!

Comanzi prin telefon, e-mail sau completand cererea de oferta de pe site-ul nostru. Iar pentru mai multe detalii, apeleaza la colegii nostri de la tehnic. Ei iti vor oferi indrumarea necesara unei alegeri ideale. Montarea rulmentilor se realizeaza in pereche, asigurandu-se astfel o miscare de rotatie fara excentricitate/ joc fata de axa pinionului de atac. Iti recomandam sa inlocuiesti simultan rulmentii si, impreuna cu ei, simeringul ce etanseaza puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment grup conic Case Maxxum MX120 - eficienta sa este formidabila!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Garantia pentru acest rulment grup conic pentru tractor Case Maxxum MX120 este valabila 6 luni, de la data facturarii. Se refera la eventuale defecte de fabricatie si o vei regasi in colet. Valabilitatea ei presupune un montaj absolut corect.

Livram acest rulment pinion atac Case Maxxum MX120 (pereche) prin intermediul serviciilor de curierat rapid, in maximum o zi lucratoare, iar tu ai posibilitatea de a verifica piesa inainte de a o plati, astfel incat sa eviti riscul unor posibile nemultumiri ulterioare. O alta optiune este sa o ridici personal, de la sediul nostru. Daca aceasta este varianta mai avantajoasa pentru tine, te asteptam!

Bazeaza-te pe ajutorul nostru in privinta montajului si vei intampina multe avantaje! Printre ele se numara:
- o investitie mult mai redusa pe termen lung
- functionarea optima a utilajului tau
- nu vei mai avea nevoie sa schimbi in mod repetat piesele alese, pentru ca noi realizam montajul in mod profesionist, iar starea rulmentilor nu va fi afectata in urma loviturilor de ciocan
- primesti ajutorul necesar la punctul tau de lucru, in cel mai scurt timp de la solicitare
Afla mai multe sunandu-ne chiar acum!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment grup conic:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura