Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Challenger WT 560

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger WT 560
Cod produs
J5G4YMKH-AT
Out Of stock
Descriere
Tractorul tau da semne de oboseala? Verifica sa nu fie vreun rulment cauza problemei. Cand se uzeaza, trebuie sa remediezi rapid chestiunea, daca vrei sa nu se agraveze problema. Nu de alta, dar un rulment avariat poate compromite si alte piese din ansamblul reductor, ceea ce sigur nu-ti doresti. Ai nevoie de rulmenti zdraveni, pregatiti sa infrunte provocarile dificile. Caci stii si tu cat de intensa poate fi munca in unele zile. Cei slabi cedeaza usor. Dar acest rulment butuc tractor Challenger WT 560 este conceput sa duca mult si bine chiar si in conditii dificile de operare. Nu va ceda cu una cu doua, caci este extrem de rezistent si este fabricat conform celor mai noi tehnologii in domeniu. O piesa originala Carraro de toata isprava!

Daca vrei sa ai rezultate excelente, nu fa rabat la calitate in nicio situatie. Chiar daca e vorba de un rulment sau de un ulei - calitatea este la fel de importanta. Ea face diferenta intre a fi pe linia de plutire si a fi in varf. Mentine-ti utilajul in perfecta stare de functionare si vei avea satisfactii pe masura. Si nici nu va trebui sa faci eforturi prea mari. Specialistii nostri iti ofera solutii practice, fiabile si eficiente pentru a-ti intretine impecabil utilajul. Suna-ne! Vei avea numai de castigat!

Rulment butuc tractor Challenger WT 560 - rezistenta, fiabilitate, performanta indelungata!
Poate nici nu te gandeai cat de important este banalul rulment in arhitectura tractorului tau. Rolul acestui rulment butuc tractor Challenger WT 560 este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul sau inovator garanteaza o frecare redusa, iar cu o lubrifiere corespunzatoare, performantele sale vor fi excelente. In plus, te ajuta sa faci si economie la combustibil.

Comunicarea este cheia multor probleme - ia-ne la intrebari!
Cand te lovesti de probleme tehnice, un ajutor este mai mult decat bine-venit. Apeleaza la noi cand ai o dilema, te ajutam sa-i dai de cap. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese sau nu reusesti sa depistezi cauza unei defectiuni - vei gasi la noi raspunsurile cautate. Dar si ceva in plus. Caci specialistii nostri intr-ale utilajelor vor identifica remediile potrivite problemelor cu care te confrunti si iti furnizeaza informatii pretioase despre nevoile utilajelor tale. Si nu te stresa - nu te costa nimic! Consultanta este gratuita!

Comanda cu incredere, nu risti nimic! Pentru ca acest rulment butuc tractor Challenger WT 560 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar totusi, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

L-ai vazut, ti-a placut, si acum il vrei pentru tine. De fapt, pentru tractorul tau. Nu-ti fa griji, vei primi acest rulment butuc tractor Challenger WT 560 super rapid. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Sa-ti dam un pont - montajul este esential pentru performantele piesei de schimb. De aceea ai nevoie de un profesionist care sa execute operatiunea. Nu are rost sa risti, caci te poti trezi cu surprize neplacute. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? N-ai vrea sa stii. Rulmentul acesta trebuie montat intre reductor si fuzeta si, pentru rezultate maxime, ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. De asemenea, ca tot esti pe felie, verifica si etanseitatea ansamblului. Iti recomandam sa inlocuiesti si simeringul de butuc, sa stii una si buna.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura