Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Challenger MT 555B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT 555B
Cod produs
UHJ09KXC-AT
Out Of stock
Descriere
Rulmentii sunt piese atat de uzuale, ca mai toata lumea a auzit de ei. Pentru tractorul tau, insa, ei inseamna mult mai mult. Se bazeaza pe sustinerea lor, de aceea atunci cand s-a uzat vreunul dintre ei, iti va da semnale clare ca e ceva in neregula. Pentru a face fata provocarilor de zi cu zi, tractorul tau are nevoie de rulmenti zdraveni. Cam asa cum este acest rulment butuc tractor Challenger MT 555B care ti-a atras atentia. O piesa originala Carraro de calitate superioara, super rezistenta si fiabila. Ii asigura utilajului tau conditii favorabile muncii intense, pentru ca este conceput sa indure mult si bine. Te poti baza pe el cu toata increderea!

Pune pe primul loc calitatea in tot ceea ce faci, si vei vedea cum succesul vine de la sine. Cand iti mentii utilajul in forma, poti lucra eficient, la maxim potential, si atunci afacerea ta prospera. De ce sa lasi oportunitatile sa treaca pe langa tine, cand poti sa-ti eficientizezi ritmul de lucru, tinand defectiunile la distanta? Suntem aici cand ai nevoie de ajutor. Te invatam noi cum s-o dai ca sa fie bine. Intretinerea utilajului tau poate fi floare la ureche daca tii cont de cateva reguli simple. Suna-ne!

Rulment butuc tractor Challenger MT 555B - rezistenta, fiabilitate, performanta indelungata!
Poate nici nu te gandeai cat de important este banalul rulment in arhitectura tractorului tau. Rolul acestui rulment butuc tractor Challenger MT 555B este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul sau inovator garanteaza o frecare redusa, iar cu o lubrifiere corespunzatoare, performantele sale vor fi excelente. In plus, te ajuta sa faci si economie la combustibil.

Comunicarea este cheia multor probleme - ia-ne la intrebari!
Cand te lovesti de probleme tehnice, un ajutor este mai mult decat bine-venit. Apeleaza la noi cand ai o dilema, te ajutam sa-i dai de cap. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea vreunei piese sau nu reusesti sa depistezi cauza unei defectiuni - vei gasi la noi raspunsurile cautate. Dar si ceva in plus. Caci specialistii nostri intr-ale utilajelor vor identifica remediile potrivite problemelor cu care te confrunti si iti furnizeaza informatii pretioase despre nevoile utilajelor tale. Si nu te stresa - nu te costa nimic! Consultanta este gratuita!

Comanda cu incredere, nu risti nimic! Pentru ca acest rulment butuc tractor Challenger MT 555B vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar totusi, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

L-ai vazut, ti-a placut, si acum il vrei pentru tine. De fapt, pentru tractorul tau. Nu-ti fa griji, vei primi acest rulment butuc tractor Challenger MT 555B super rapid. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Sa-ti dam un pont - montajul este esential pentru performantele piesei de schimb. De aceea ai nevoie de un profesionist care sa execute operatiunea. Nu are rost sa risti, caci te poti trezi cu surprize neplacute. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? N-ai vrea sa stii. Rulmentul acesta trebuie montat intre reductor si fuzeta si, pentru rezultate maxime, ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. De asemenea, ca tot esti pe felie, verifica si etanseitatea ansamblului. Iti recomandam sa inlocuiesti si simeringul de butuc, sa stii una si buna.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura