Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Challenger MT 454

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT 454
Cod produs
7RSIUJZV-AT
Out Of stock
Descriere
A mers el cat a mers, dar acum se pare ca a obosit si iti cere clementa. Adu alt rulment, tanar si puternic, care sa-i ia locul. Iti recomandam acest rulment butuc tractor Challenger MT 454 de calitate superioara, forta proaspata de care are nevoie tractorul tau pentru a da randament maxim. Este extrem de rezistent si de fiabil, fabricat de Carraro la cele mai inalte standarde, pentru a-ti oferi performanta indelungata. Chiar daca sarcinile sunt grele si conditiile severe, se descurca de minune. Alege calitatea si vei avea numai de castigat!

Timpul este pretios, nu vrem sa il irosesti fara folos. Cand defectiunile par sa te copleseasca, apeleaza cu incredere la noi! Vei gasi oricand ai nevoie piese de schimb de calitate superioara destinate utilajelor. Nu-ti fa griji ca n-o sa le nimeresti pe cele potrivite. Doar de asta suntem si noi pe aici si iti oferim bucurosi o mana de ajutor sau mai multe, dupa nevoi. Suna-ne, vei scuti eforturi importante si vei economisi si timp, si bani!

Rulment butuc tractor Challenger MT 454 - rezistenta, fiabilitate, performanta indelungata!
O piesa banala in aparenta poate avea un rol semnificativ in ansamblul masinariei tale. Acest rulment butuc tractor Challenger MT 454 asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Are un design inovator care asigura o frecare redusa si iti garanteaza si economie la combustibil.  Daca il si lubrifiezi corespunzator, te vei bucura mai mult timp de performantele utilajului tau.

Vrei mai mult? Iti dam mai mult!
Stim ca nu e suficient sa-ti oferim piesele de care ai nevoie. De aceea venim in intampinarea ta cu un serviciu de consultanta gratuita, care sa te ajute in intretinerea utilajelor tale pe termen lung, pentru a remedia problemele curente si a le preveni pe altele ulterioare. Contacteaza-ne, specialistii nostri iti stau la dispozitie si iti furnizeaza informatii pretioase despre masinaria ta!

Nu-ti fa griji, acest rulment butuc tractor Challenger MT 454 are o garantie de 6 luni pentru defectele de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului. Just in case!

Promptitudinea este lege pentru noi, de aceea iti livram acest rulment butuc tractor Challenger MT 454 super rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Suna-ne sau cere o oferta online. Poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Iti recomandam sa lasi montajul pe seama unor profesionisti. Nu de alta, dar un montaj necorespunzator poate compromite atat piesa, cat si intreg ansamblul. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? N-ai vrea sa stii. Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului cu un simering de butuc nou. De ai nevoie de niste mesteri priceputi, ti-i trimitem noi, in orice zona a tarii te-ai afla.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura