Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Challenger MT 476

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT 476
Cod produs
UJVY8OL2-A-AT
Out Of stock
Descriere
Se misca mai greu si auzi si zgomote ciudate? E aproape clar ca a cedat un rulment si ai nevoie de intariri in sistemul de transmisie. Forte proaspete iti va aduce acest rulment butuc tractor Challenger MT 476 super rezistent pe care ti-l recomandam, iar problema isi va gasi iute rezolvarea. Prelucrat cu finete si maxima precizie, de ai spune ca este o bijuterie, rulmentul acesta este zdravan, nu gluma, fiind pregatit sa faca fata solicitarilor intense pentru mult timp de-acum incolo. Caci de calitate ai nevoie, nu de ciurucuri, iar cu o piesa originala Carraro poti spune ca te-ai scos. Are si un pret foarte avantajos!

Atunci cand constati nereguli in functionarea masinariei tale, apeleaza cu incredere la noi! Expune-ne pe scurt situatia si ii gasim de indata leac, doar n-o fi dracu’ atat de negru. Avem o multitudine de componente de top destinate utilajelor, remediile pe care le cauti sunt la doar un pas de tine. Daca nu stii pe care sa le alegi, te vor ghida pecialistii nostri. Suna-ne!

Rulment butuc tractor Challenger MT 476 - sustine performanta utilajului tau!
Poate nu-ti imaginai cat de important este banalul rulment in arhitectura tractorului tau. Misiunea sa este cruciala si totodata dificila. Caci rulmentul de butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre roti, facand posibila miscarea acestora. Designul sau inovator garanteaza o frecare redusa. Si daca ii asiguri o lubrifiere corespunzatoare, performantele sale vor fi excelente. In plus, te ajuta sa faci si economie la combustibil.

Nu te stresa, avem cheia problemelor tale tehnice!
O defectiune vine la pachet cu o sumedenie de neplaceri, dar si cu o sumedenie de intrebari sau chiar dileme. Vrei sa o remediezi cat mai rapid, mai sigur si mai eficient. Dar ai dubii in privinta cauzei ori a posibilelor solutii. Sau nu te descurci cu identificarea pieselor potrivite. Uita de stresul asta! Serviciul nostru de consultanta iti ofera mai mult decat raspunsuri, ci si solutii concrete, personalizate. Contacteaza-ne cu incredere ori de cate ori intampini probleme cu utilajul tau! Ai si un imbold suplimentar - consultanta este gratuita!

Garantie
Nu-ti fa griji, esti pe deplin asigurat! Acest rulment butuc pentru tractor Challenger MT 476 benficiaza de o garantie de 6 luni de la data achizitiei pentru defectele de fabricatie. Sunt extrem de rare astfel de situatii, insa, pentru orice eventualitate, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Daca te-ai decis, suna-ne sau cere o oferta online si acest rulment butuc tractor Challenger MT 476 porneste catre tine! Il vei primi super rapid, prin curier, dar poti veni sa ridici personal coletul si de la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Montaj
Montajul este esential pentru performantele piesei de schimb. De aceea ai nevoie de un profesionist care sa execute operatiunea. De ce sa risti surprize neplacute? Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? Cu siguranta n-ai vrea sa afli. Rulmentul acesta trebuie montat intre reductor si fuzeta si, pentru a avea cele mai bune rezultate, ideal ar fi sa-i inlocuiesti si perechea. Si daca tot esti pe felie, verifica si etanseitatea ansamblului si inlocuieste si simeringul de butuc, sa stii una si buna.

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura