Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Challenger MT 565

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Challenger MT 565
Cod produs
AYT9ULQG-A
Out Of stock
Descriere
Unul dintre principalele motive pentru care suntem prezenti pe piata tehnica ramane scopul nostru initial, acela de a ne oferi sustinerea, in felul nostru. Agricultorii si constructorii, prin curajul lor de a accesa o industrie atat de grea, ne-au castigat atentia si ne-am obisnuit sa le oferim o anumita categorie de produse si servicii.

Fara exceptie, produsele noastre sunt inalt calitative, isi indeplinesc cu succes functiile si se comporta ca o investitie pe termen lung.
Acest rulment butuc Challenger MT 565 este o piesa de transmisie foarte bine cotata in categoria ei, prelucrata excelent in cadrul atelierelor Original Carraro.

Acest rulment este perfect compatibil si cu modelul Challenger MT 565B
Cumpara de aici - toate produsele noastre provin din cele mai bune fabrici din lume!
Acest rulment butuc pentru tractor Challenger MT 565 este conceput sa reziste indelung, dintr-un metal foarte rezistent, un aliaj imbunatatit, tratat termic si testat. Are mai multe roluri in grupul reductor: asigura transferul greutatii catre roti, dar si o frictiune mai mica la miscarea de rotatie! Ajuta la un consum mai scazut de combustibil si, in general, la o functionare fara probleme, pe o perioada foarte indelungata!

Afla despre serviciul nostru gratuit de consultanta!
Atunci cand cumperi de la noi, castigi ceva in plus, extrem de folositor pentru activitatea pe care o intreprinzi si anume consultanta tehnica gratuita! Cu alte cuvine, ne daruim o mare parte din timp pentru o comunicare foarte stransa cu majoritatea clientilor nostri!
• Te ajutam din primul moment, pentru o selectie sigura, 100% compatibila cu modelul pe care il conduci. Avem recomandari sigure pentru montaj, asa ca nu ezita sa le soliciti
• Atunci cand te hotarasti sa depui un minimum de efort pentru intretinerea pieselor de schimb, hai sa stabilim un plan personalizat de intretinere pe termen lung
• Sunt si momente mai putin placute, precum imobilizarea utilajului tau, prilej cu care ne poti solicita ajutorul chiar acolo unde te afli, indiferent de zona. Venim catre tine, gata sa actionam pentru reparatii de urgenta la fata locului

Cumpara fara grija acest rulment butuc Challenger MT 565 intrucat el detine si un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca esti convins ca vrei sa cumperi acest rulment butuc Challenger MT 565 apeleaza-ne sau depune cererea ta direct pe site-ul nostru. Produsele noastre sunt expediate degraba, oricare ar fi destinatia, cu plata la livrare.
De asemenea, ai posibilitatea sa ridici personal coletul tau, daca esti pe la noi prin zona.

Montajul nu este nimic altceva decat primul pas catre o intretinere pe termen lung! Influenteaza drastic si calitatea piesei de schimb la exploatare, cat si rezistenta ei in timp. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa apelezi la serviciile calificate ale unui profesionist cu experienta pe acest segment.
Atentie si la elementele conexe! Este cel mai bun prilej pentru a face o evaluare si celorlalte elemente ale grupului reductor. Cu precadere simeringului de butuc, elementul responsabil cu etanseitatea sistemului, ce nu poate fi lasat sa functioneze in continuare daca are urme de uzura!

Specificatii tehnice:
109,54 x 158.75 x 23.02 mm

Codul produsului: AYT9ULQG-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura