Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 368576

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 368576
Cod produs
BM0GQUJ7-AT
Out Of stock
Descriere
Masinaria ta da semne de oboseala? Asculta-i oful si gaseste-i buba. Daca rotile se misca mai greoi sau ai remarcat niste zgomote suspecte, e foarte posibil sa ai probleme cu rulmentii. Solutia - inlocuirea lor cat mai rapid. Un rulment butuc punte Carraro 368576 te va scoate din impas si se va dovedi ajutorul de nadejde de care utilajul tau are atat de mare nevoie. Extrem de rezistent si fiabil, fabricat dintr-un metal de cea mai buna calitate, abia asteapta sa-l pui la incercare.

Nu uita nici de lubrifiere, rulmentii au nevoie de ea ca sa-si poata face bine treaba. Afla mai multe despre lubrifiere, despre rulmenti si orice alt aspect legat de intretinerea utilajului tau. Specialistii nostri isi pun la bataie priceperea si cunostintele in sprijinul tau. Vrei sa afli daca piesa aceasta e compatibila cu utilajul tau sau daca ai ales lubrifiantul potrivit? Sau orice alta intrebare ai legata de utilajul tau - nu ezita, suna-ne!

Rulment butuc punte Carraro 368576 - calitate superioara pentru randament maxim!
Nu pare cine stie ce, insa acest rulment butuc punte Carraro 368576 are o misiune destul de complicata, pentru ca rolul sau este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul sau inovator asigura o frecare redusa, prelungind viata componentelor si, implicit, a utilajului. Ca sa mentii totul in parametri optimi, ai grija si de lubrifiere, caci rulmentii au mare nevoie de ea. Sunt piese de care nu te poti lipsi si, prin tot ceea ce fac, reduc si consumul de combustibil.

Dileme? Intrebari? Povesteste-ne despre ele!
Utilajele nu mai au secrete pentru specialistii nostri, caci se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu tot ce e nou in materie si a putea sa-ti ofere cele mai eficiente recomandari. Asa ca, ori de cate ori ai nevoie de un sfat, apeleaza cu incredere la noi. O parere avizata nu strica niciodata si, in plus, e si gratuita. Un simplu apel telefonic si poti rezolva o multime de probleme. Poti obtine chiar si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Contacteaza-ne!

Chiar n-ai de ce sa-ti faci griji, acest rulment butuc pentru punte Carraro 368576 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Daca te-ai hotarat, trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. Iti vom livra acest rulment butuc punte Carraro 368576 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara.  Daca esti prin apropiere, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Capitalei.

Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ca sa te bucuri de rezultate maxime, este de preferat sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Un montaj impropriu poate compromite piesa in cauza, dar si piesele conexe, deci mai bine te asiguri ca totul se desfasoara ca la carte. Ideal ar fi sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, ca sa ai o etansare perfecta a ansamblului reductor. Si, nu in ultimul rand, ai permanent grija la lubrifiere. Nu de alta, dar lubrifierea deficitara este una dintre cele mai frecvente cauze ale uzurii.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura