Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 641901

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641901
Cod produs
EIH614JD-AT
Out Of stock
Descriere
Lubrifierea insuficienta poate crea probleme destul de mari rulmentilor. Acest rulment butuc punte Carraro 641901 este extrem de rezistent si fiabil. O piesa originala Carraro de calitate superioara, facuta sa indure sarcini grele si provocari dificile. Intregeste fortele ansamblului reductor cu acest rulment, iar utilajul tau va da din nou randamentul de odinioara. Desigur, ai grija pe viitor si la capitolul lubrifiere si nu vei mai avea parte prea des de intreruperi.

Daca ai ingredientele potrivite, lucrurile devin mult mai simple. Calitate, pasiune, perseverenta, inspiratie - iata cateva dintre ele. Mizeaza pe ele si vei avea succesul pe care ti-l doresti. Apeleaza la noi cand te confrunti cu dificultati tehnice si iti vom usura misiunea. Este mult mai simplu cand ai pe cine te baza. Specialistii nostri cunosc prea bine nevoile utilajelor tale. Suna-ne si iti vom oferi solutiile de care ai nevoie!

Rulment butuc punte Carraro 641901 - alegerea ideala pentru utilajul tau!
Nu pare cine stie ce, insa acest rulment butuc punte Carraro 641901 are o misiune destul de complicata, pentru ca rolul sau este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul sau inovator asigura o frecare redusa, prelungind viata componentelor si, implicit, a utilajului. Ca sa mentii totul in parametri optimi, ai grija si de lubrifiere, caci rulmentii au mare nevoie de ea. Sunt piese de care nu te poti lipsi si, prin tot ceea ce fac, reduc si consumul de combustibil.

Dileme? Intrebari? Povesteste-ne despre ele!
Utilajele nu mai au secrete pentru specialistii nostri, caci se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu tot ce e nou in materie si a putea sa-ti ofere cele mai eficiente recomandari. Asa ca, ori de cate ori ai nevoie de un sfat, apeleaza cu incredere la noi. O parere avizata nu strica niciodata si, in plus, e si gratuita. Un simplu apel telefonic si poti rezolva o multime de probleme. Poti obtine chiar si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Contacteaza-ne!

Stai fara nicio grija, acest rulment butuc pentru punte Carraro 641901 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Sunt rare astfel de cazuri, insa iti recomandam sa pastrezi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Daca te-ai decis, trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. Iti vom livra acest rulment butuc punte Carraro 641901 in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei daca esti prin preajma.

Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Ca sa te bucuri de rezultate maxime, este de preferat sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Un montaj impropriu poate compromite piesa in cauza, dar si piesele conexe, iti recomandam sa te asiguri ca totul se desfasoara ca la carte. Ideal ar fi sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, ca sa ai o etansare perfecta a ansamblului reductor. Si, nu in ultimul rand, ai permanent grija la lubrifiere. Nu de alta, dar lubrifierea deficitara este una dintre cele mai frecvente cauze ale uzurii.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura