Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana de butuc pentru punte Carraro 641901

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 641901
Cod produs
AYWUXO46-RA-MI
Out Of stock
Descriere
Nu fii descurajat ca se intampla sa ai utilajul defect! Ai intrat pe site-ul  ACN, si vei descoperi solutii la toate problemele tale: piese de foarte buna calitate cum este coroana butuc Carraro 641901 si servicii de calitate cum sunt consultanta gratuita, service tehnic mobil, livrare rapida, inchirieri. Coroana despre care vorbim este o piesa originala Carraro, fabricata in uzinele cele mai performante din Italia, si este conceputa dintr-un aliaj metalic de inalta calitate, cu tratament termic, pentru ca acesta confera o duritate sporita danturii.
Dezvoltarea afacerii tale este si unul dintre obiectivele noastre, deoarece lucram in aceeasi bransa si ne putem sprijini reciproc. Suna la noi si poti apela oricand la experienta si amabilitatea consultantilor nostri!
Avem parteneri de exceptie!
Suntem conectati cu o retea de parteneri distribuiti in toata tara care pot oferi servicii tehnice prin echipe mobile de depanare. Ii poti solicita pentru revizii tehnice, pentru reparatii si montaj. Trebuie doar sa suni la noi si noi iti vom da datele de contact ale celui mai apropiat de locul in care te afli!

Coroana butuc Carraro 641901 este o piesa dintr-un angrenaj de mare finete!
Mecanismul transmisiei finale aduce cu cel al unui ceas: este fin si sensibil la orice dereglare. In acest angrenaj coroana de reductie are un rol important: acela de a dezvolta un cuplu de forta superior. Daca pinioanele sau coroana au de suferit, tot angrenajul va suferi si se vor produce avarii in cascada.
Inlocuirea lor devine imperios necesara, dupa care trebuie refacuta etanseitatea transmisiei finale cu simeringuri si oringuri noi. Transmisia finala este un mecanism de forta si de finete in acelasi timp. Comanda la primul semn o coroana de reductie noua!
Consultanta gratuita este unul dintre serviciile noastre de baza
Nu te erija intr-un cunoscator absolut al utilajului tau! O defectiune complexa va necesita  sfatul unui expert. El iti va identifica cu precizie defectiunea, piesa care trebuie inlocuita, iti va ghida montajul si reparatia in sine. Suna si intreaba-i, e gratis!
Coroana de butuc pentru punte Carraro 641901 este o piesa care surprinde intreaga piata a produselor de schimb pentru utilaje! Incearc-o acum si vei primi si un certificat conform caruia timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca, la noi gasesti, non stop, doar piese si servicii de top!
Prin curier rapid coroana butuc Carraro 641901 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs si deschiderea coletului la livrare.
Un mecanic bun, care a mai asamblat transmisii finale, va realiza pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor. Nu improviza! Te putem trimite noi la un tehnician priceput!

Specificatii tehnice

• 75 de dinti.
• Diametrul exterior 24,5 cm.
• Diamentrul interior 22,1 cm.
• Latime 4,9
Trimite mesaj
Din Gura in Gura