Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc punte Carraro 641901

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641901
Cod produs
F7QWUA3N-AC
Out Of stock
Descriere
Cand vrei sa-ti imbunatatesti viata, incepe cu pasi mici. Un efort mai mic, pe care il faci in mod constant te va duce acolo unde iti doresti. Daca obiectivul tau este acela de a imbunatati functionarea utilajelor tale, poti incepe prin achizitioneaza acestui simering butuc punte Carraro 641901 pentru ca este o piesa de schimb de calitate, rezistenta! Iar, apoi, continua!

Informeaza-te, cere-ne detalii pentru ca suntem pasionati de domeniul pieselor de schimb si ne dorim sa te sustinem in activitate. Pasi mici si consistenti = un secret vechi de mii de ani care iti poate transforma viata si activitatea!

Ai nevoie si de alte piese de schimb? Ai intocmit un necesar? Suntem aici. Contacteaza-ne si hai sa vedem exact care sunt piesele de schimb pe care le cauti! In depozitul nostru, avem mii de piese de schimb din care poti alege!

Simering butuc punte Carraro 641901 si impuritatile stau departe de sistem!
Stii care este rolul simeringului? Generic, acesta are rolul de a separa interiorul sistemului pe care este montat de exterior, protejand interiorul de impuritati. Pe langa aceasta, piesa de schimb are si rol de a impiedica scurgerile de ulei, respectiv pierderile de lubrifiant.

Cand aceasta piesa da semne de uzura, inlocuieste-o! Iti sugeram sa alegi piesa de schimb pe care ti-o prezentam, pentru ca este o piesa de schimb fabricata la cele mai inalte standarde de calitate, fiind o piesa originala Carraro.

Daca te-ai intrebat: ”oare care dintre piesele astea… ar fi cea de care am nevoie?”, serviciul nostru de consultanta este pentru tine!
Momentul identificarii piesei de schimb de care utilajul tau are nevoie devine un moment foarte usor. Cum? Cu ajutorul colegiilor nostri de la departamentul Identificari. Ei iti pun la dispozitie expertiza lor.

Ce trebuie sa faci? Ii contactezi si le dai cateva informatii despre utilajul tau. De restul se ocupa ei. A, da, inca ceva! Sa stii ca au si schite pe care ti le pun la dispozitie! Sunt experti in identificari, vei vedea! Vorbeste cu ei!

Si, astfel, epoca intrebarilor fara raspuns in materia identificarii pieselor de schimb apune!

Ne bucuram ca ti-am fost de folos!

In colet, iti trimitem si certificatul de garantie pentru acest simering butuc punte Carraro 641901

Acesta are o garantie de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Daca vrei sa vii si sa ridici comanda personal, ne gasesti la depozitul nostru!

Acceleram si nu ne oprim pana cand piesa de schimb de care ai nevoie este pe drum spre tine! Da, stim ca este urgent pentru tine sa repui utilajul in functiune. Asa ca… actionam, actionam si iar actionam!

Iti livram piesa de schimb repedeee, adica intr-un interval de maxim 24 de ore, acolo unde te afli, oriunde in tara. Poti sa ne trimiti o cerere on-line sau sa ne contactezi la numerele de telefon afisate pe site.

O piesa de schimb de calitate fara un montaj corect… este ca cel mai frumos lan de grau… necules.

Solicita serviciile tehnice oferite de persoane autorizate, cu experienta, pentru a prelungi durata de utilizare a pieselor. Procedand in acest mod, creste si durata de exploatare a utilajului tau.

Nu cunosti astfel de specialisti? Vorbeste cu noi! Colaboratorii nostri abia asteapta sa te cunoasca si sa-ti ofere serviciile lor de calitate.

Specificatii tehnice

-Dimensiuni: 150 x 180 x 14.5/16
-Material: NBR (cauciuc nitril butadin)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura