Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru punte Carraro 641901

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641901
Cod produs
4GY1XI59-AL
Out Of stock
Descriere
Cat investesti in calitate? Noi foarte mult! Si nu ne referim aici doar la bani, desi, desigur, gama noastra de produse vine la pachet cu un pret intotdeauna avantajos pentru tine! Vorbim despre performanta! Iar pentru a o aduce la tine cu orice pret, investim in timpul petrecut cu documentarea produselor, astfel incat sa ne asiguram ca ele ofera rezistenta de durata si o fiabilitate excelenta. Exact asa se intampla si cu aceasta coroana reductor punte Carraro 641901 care este un produs de top, special pentru utilajul tau!

Nu mai pierde timpul! Doar intra pe ACN Piese Utilaje si contacteaza-ne! Iti vom spune totul: de la ce produs este compatibil cu utilajul tau, caracteristicile acestuia, pana la sfaturi utile in legatura cu montajul. Iti putem recomanda chiar si cativa profesionisti care sa faca asta pentru tine, chiar la tine acasa! Pretuieste-ti timpul si investeste corect! Investeste in calitate!

Coroana reductor punte Carraro 641901 - spune adio defectiunilor neasteptate!
Cand ceva nu merge, intreg procesul este pus pe pauza. Dar te-ai intrebat vreodata de ce se intampla asta? Noi da! Atunci cand cunosti ceva foarte bine, este imposibil sa nu-i pretuiesti valoarea. Si, atunci cand vorbim despre utilajul tau, nu conteaza daca o piesa de schimb este mica sau mare - importanta sa este nepretuita. Asa se intampla si aceasta coroana care se monteaza in angrenajul reductiei din butucul puntii, fiind o componenta cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc. Fara ea, un intreg mecanism ar fi pus pe pauza.

Nu stii ce sa alegi? Nici nu trebuie! Da-ne de veste si alegem noi pentru tine! Consultanta este gratuita, iar noi iti asiguram profesionisti de incredere, cu experienta, care sa aleaga cele mai bune produse pentru tine! Fii sigur de compatibilitate, caracteristici, pret, detalii despre montaj si multe altele doar cu un simplu telefon. Si, daca vrei sa stam sa povestim, te asteptam si la sediul nostru din apropierea Bucurestiului sa ne cunoastem!

Ai comandat produsul dorit, insa ai inca un sentiment de indoiala? Te ajutam sa scapi de el! Iti oferim impreuna cu aceasta coroana reductor pentru punte Carraro 641901 si un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Vrei sa ne suni sau sa ne faci o vizita? Iti lasam datele noastre de contact. Mai mult, te asiguram ca livram la tine aceasta coroana reductor punte Carraro 641901 in mai putin de 24 de ore!  Simplu si rapid, cu o simpla comanda!

Cat inseamna performanta pentru noi? Totul! Tocmai de aceea aducem la tine servicii complete, alaturi de produse de calitate! Daca ai vreo intrebare legata de montaj sau vrei ca un expert sa iti asigure aceasta etapa, spune-ne si iti sarim in ajutor cu sfaturi, cat si cu contactul unor tehnicieni priceputi, cu experienta! Ai grija de utilajul tau… pana la capat!

Specificatii tehnice
75 de dinti.
Diametru exterior 24,5 cm.
Diametru interior 22,1 cm.
Latime 4,9 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura