Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte Carraro 641966

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 641966
Cod produs
9J0MGCUH-AT
Out Of stock
Descriere
Ofera-i utilajului tau un rulment butuc punte Carraro 641966 zdravan si fiabil, pentru a putea functiona la maxima capacitate. Il avem noi si ti-l trimitem de indata ce stabilim ca este exact ceea ce cauti. Este o piesa de calitate superioara, fabricata de Carraro cu respectarea celor mai inalte standarde, incat te poti baza pe ajutorul sau mult si bine. Aduce un plus de eficienta transmisiei, fiind pregatit sa infrunte cele mai dure conditii de lucru.

Si cum adeseori se intampla sa fie necesare mai multe piese, nu doar una, cand utilajul ti se imbolnaveste, iti punem la dispozitie o gama generoasa de componente de top, dar si suportul tehnic necesar. Astfel, vei fi sigur ca faci alegerile corecte si ca stii cum sa actionezi pentru a-ti repune utilajul in functiune cu maxime rezultate. Suna-ne si afla mai multe!

Rulment butuc punte Carraro 641966 - un plus de calitate pentru un plus de performanta!
In sistemul de transmisie, o seama de componente isi dau concursul pentru ca masinaria ta sa ajunga intr-un final sa se deplaseze pe roti. Rulmentii transfera greutatea utilajului catre roti si pemit invartirea acestora in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Designul inovator al acestui rulment asigura o frecare redusa, ceea ce aduce un plus de protectie componentelor din sistem, dar si economie de combustibil. Sarcinile dificile ori lubrifierea deficitara pun in pericol performantele si sanatatea rulmentilor. Asadar, nu neglija lubrifierea, ca sa-ti pastrezi aproape cat mai mult timp noul rulment.

Sfaturi bune avem pentru tine!
Ori de cate ori te confrunti cu probleme tehnice, conteaza mult sa stii ca ai pe cine te baza pentru a gasi raspunsurile cautate. Venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita gratie caruia defectiunile nu-ti vor mai parea un capat de tara. Specialistii nostri iti ofera cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor si, la nevoie, si un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Incearca si tu!

Garantie
Nu ne jucam cand vine vorba de calitate si facem tot ce trebuie pentru a te simti in siguranta. Acest rulment butuc pentru punte Carraro 641966 are un certificat de garantie valabil 6 luni de la data achizitiei, care acopera eventualele, dar putin probabilele, defecte de fabricatie. In interiorul coletului punem alaturi de piesa factura si certificatul de care iti spuneam. Nu credem ca va fi cazul sa le folosesti, insa e bine sa le ai.

Livrare
Ne miscam super rapid pentru ca nu vrem sa-ti irosim timpul pretios. Poti primi acest rulment butuc punte Carraro 641966 chiar si de pe o zi pe alta, daca plasezi comanda in prima parte a zilei. Cum comanzi? Ai aici datele noastre de contact si totul devine simplu. Iar de esti pe-aproape, poti sa ne si vizitezi la sediu, in apropierea Capitalei.

Montaj
Evita riscurile unui montaj defectuos, mai ales cand este vorba de o componenta atat de importanta. Un profesionist in domeniu e cea mai buna alegere pe care o poti face pentru a-ti proteja investitia, dar si timpul. Sunt unele chichite pe care specialistii le cunosc cel mai bine. Cel mai bine este sa inlocuiesti si perechea rulmentului avariat, astfel te asiguri de o functionare excelenta. De asemenea, n-ar strica sa inlocuiesti si simeringul de butuc, pentru a reface etanseitatea ansamblului reductor. Daca ai nevoie de un mecanic priceput, demn de incredere, spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura