Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc punte Carraro 339712

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 339712
Cod produs
5L4HXTEG-AT
Out Of stock
Descriere
O piesa de calitate superioara iti aduce multiple avantaje, dar si economii considerabile. Acest rulment butuc punte Carraro 339712 care ti-a atras atentia te va surprinde prin performantele sale si iti va dovedi ce inseamna standardele de calitate ale companiei Carraro. Fiabil, super rezistent, face fata cu brio sarcinilor dificile si isi va face treaba ca la carte. Asigura-te ca nu duce lipsa de lubrifiere si vei fi pe deplin multumit de asa piesa.

Piesele pe care le gasesti la noi satisfac cele mai fine exigente. Stim cat de neplacute sunt defectiunile si ti-am pregatit cele mai eficiente arme impotriva lor. Hai sa vedem care e problema pe care o intampini si vom stabili de indata necesarul tehnic si solutiile de remediere cu impact maxim. Specialistii nosti te vor consilia pas cu pas - suna-ne!

Rulment butuc punte Carraro 339712 - asigura o functionare optima!
Piese uzuale, de altfel, rulmentii sunt foarte importanti in arhitectura utilajului tau. Permit invartirea rotilor in fata sau in spate, chiar si la viteze mari, asigurand transferul de greutate al masinariei catre roti. Rulmentul acesta are un design inovator care reduce frecarea, protejand astfel componentele. In plus, aduce si economie la combustibil. Daca ii oferi o lubrifiere corespunzatoare, si calitativ, si cantitativ, te vei bucura mai mult timp de performantele acestuia, si implicit, ale utilajului tau.

Alaturi de noi devii mai puternic!
Intr-un domeniu atat de dinamic si de vast cum este cel tehnic, fluxul de informatii este intens si constant. Nu-i usor sa tii pasul cu el, mai ales daca esti centrat pe desfasurarea muncii tale. Pana ce utilajul incepe sa-ti faca probleme pe care va trebui sa le remediezi. Si atunci ai nevoie de piese si, mai ales, de informatii care sa te ajute in alegerea celor potrivite. Aici intervenim noi, prin serviciul de consultanta pe care ti-l oferim gratuit! Ai acces rapid la toate informatiile de care ai nevoie pentru a iesi rapid si simplu din impas. Identificarea cauzelor si a remediilor nu e o problema pentru noi. Contacteaza-ne, misiunea ta va fi mult mai usoara!

Garantie
Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Calitatea acestui rulment butuc pentru punte Carraro 339712 este certificata. N-ai niciun motiv de ingrijorare, il primesti impreuna cu documentele necesare!

Livrare
Te grabesti? Mai mult ca sigur, iar noi intelegem perfect nevoia ta de a-ti relua cat mai curand activitatea. Iti vom livra acest rulment butuc punte Carraro 339712 in doi timpi si trei miscari. Plaseaza comanda, telefonic sau online, iar noi ti-l expediem de indata. De asemenea, ai si posibilitatea sa vii sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca-ti este la indemana.

Montaj
Pentru a evita orice neplacere, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Poate nu stiai, dar daca montajul nu este efectuat corect, poate fi afectata atat piesa in cauza cat si piesele conexe. Acest rulment se monteaza intre reductor si fuzeta si ar fi bine sa-i inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, refa si etanseitatea ansamblului cu un simering de butuc nou. Te asiguri astfel ca totul va merge ca la carte, fara surprize neplacute. Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru montaj, te ajutam noi! Doar da-ne de veste!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura