Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment de butuc pentru punte Carraro 140215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Punte Carraro 140215
Cod produs
2XG6K8UW-AT
Out Of stock
Descriere
Ceva zgomote suspecte ti-au atras atentia? Sau rotile sunt cele care se misca mai greu? Este foarte probabil sa ai probleme cu rulmentii. Acest rulment butuc punte Carraro 140215 te scoate din impas si iti revigoreaza utilajul simplu si rapid. Gratie proprietatilor sale remarcabile ii ofera utilajului tau forta de care are nevoie. Rezistenta, fiabilitate - performanta pe care ti-o doresti se afla la un pas de tine. Un rulment este mai important decat iti imaginai. Utilajul tau are nevoie ca de aer de el ca sa-si poata face treaba asa cum se cuvine.

Nu fa rabat la calitate si vei vedea rezultatele, si imediat, dar mai ales pe termen lung. Piesele originale, cum este acest rulment produs de Carraro, rezista mult mai mult decat piesele de duzina. Repari mai rar, pierzi mai putin timp si, implicit, cheltui mai putin. Defectiunile sunt inerente, nicio piesa nu tine o vesnicie, insa le poti alege pe cele care au o durata mai lunga de viata. Astfel, te asiguri ca utilajul tau nu are de suferit, iar mecanismele sale sunt in parametri optimi. De ai nevoie de ajutor, da-ne de veste! Specialistii nostri iti stau la dispozitie!

Rulment butuc punte Carraro 140215 - o alegere inspirata!
Desi nu-i prea mare, acest rulment butuc punte Carraro 140215 are o misiune destul de complicata, pentru ca rolul sau este de a asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Din fericire, are un design inovator, care asigura o frecare redusa, astfel ca te vei bucura de functionare indelungata. Ca sa fie totul in parametri optimi, nu neglija lubrifierea, caci are mare nevoie de ea. Insa avantajele pe care ti le ofera sunt importante, consumul de combustibil, de exemplu, fiind redus semnificativ.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Nu te sfii sa ne contactezi cand te confrunti cu vreo problema sau dilema. Oricat ti-ar parea de complicat, vom gasi impreuna solutia cea mai buna. Fie ca nu stii care e cauza defectiunii si, in consecinta, nu stii ce piese ti-ar trebui, fie ca iti doresti un plan de intretinere adaptat nevoilor utilajului tau - totul se rezolva. Chiar si montajul, caci avem colaboratori in toata tara si iti trimitem rapid un profesionist cand situatia o cere. Contacteaza-ne, vei scuti resurse importante!

Comanda cu incredere, acest rulment butuc pentru punte Carraro 140215 beneficiaza de 6 luni garantie pentru defecte de fabricatie. Desi sunt rare astfel de cazuri, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le gasesti in interiorul coletului.

Daca te-ai hotarat, sa stii ca vei primi acest rulment butuc punte Carraro 140215 foarte rapid - in cel mult 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa soliciti o oferta online. La fel de bine, poti veni si la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti pe aproape.

Acest rulment trebuie montat intre reductor si fuzeta. Ca sa te bucuri de rezultate maxime, este de preferat sa apelezi pentru montaj la persoane specializate. Un montaj impropriu poate compromite piesa in cauza, dar si piesele conexe, deci mai bine te asiguri ca totul se desfasoara ca la carte. Ideal ar fi sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, ca sa ai o etansare perfecta a ansamblului reductor. Si, nu in ultimul rand, ai permanent grija la lubrifiere. Nu de alta, dar lubrifierea deficitara este una dintre cele mai frecvente cauze ale uzurii.

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura