Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru punte Carraro 140215

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 140215
Cod produs
U0DXA1ZK-A-MI
Out Of stock
Descriere
Sistemul transmisiei finale are nevoie de prieteni noi? Ar fi bine sa tii cont si de recomandarile celor care au cumparat piesele inaintea ta! Hai sa facem cunostinta cu acest simering butuc punte Carraro 140215 - elementul de transmisie care asigura o functionare sigura grupului reductor! Gradul ridicat de protectie pe care acesta il ofera angrenajului se datoreaza calitatii sale, intrucat a fost fabricat dupa cele mai noi metode de prelucrare tehnica!
Provine, asadar, din cadrul atelierelor Original Carraro, celebre pentru produsele de top pe care acestea le ofera pietei tehnice! Este chiar usor sa intri in posesia lui, dat fiind faptul ca il vei regasi permanent pe rafturile noastre, gata de livrare rapida, oriunde te-ai afla!

Nu inceta sa te informezi! Poti deveni mai productiv in cativa pasi simpli!
Acest simering butuc pentru punte Carraro 140215 este o piesa originala, prelucrata impecabil! Etanseaza grupul reductor, la locul de montaj pe fuzeta, sigileaza perfect, pastreaza lubrifiantul in interior si il fereste de impuritati si umezeala! Acest simering protejeaza angrenajul de uzura prematura si asigura acestuia o functionare optima! Piesa este conceputa din NBR Cauciuc Nitril Butadin, are o carcasa metalica exterioara si rezista la temperaturi deosebite si la un grad mare de toxicitate.

Iesim impreuna din orice impas!
Daca vrei sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa ne suni! Apelul tau este primul pas catre o investitie pe termen lung! Atunci cand ne auzim, putem sa identificam mai clar care sunt nevoile tale reale si sa cautam idei favorabile pentru remedierea defectiunilor! O singura idee pusa bine in practica iti poate schimba toata rutina zilnica si iti poate creste productivitatea! Consultanta alaturi de noi este gratuita si iti poate schimba complet viziunea asupra zilelor tale de munca!

Avem pretentia ca produsul nostru sa nu iti dea batai de cap! Daca a ajuns la noi pe rafturi, inseamna ca este vorba despre un produs testat, de a carui calitate suntem siguri si pe care il putem promova cutezatori!
Acest simering butuc punte Carraro 140215 se livreaza impreuna cu certificatul sau de garantie, valabil pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Daca apar situatii neplacute, fii fara grija, caci suntem aici pentru tine, gata sa gasim cea mai favorabila solutie!

Felul in care ne grabim demonstreaza convingerea noastra ca timpul tau este extrem de pretios. In general, in activitatea de productie, nu ne permitem sa pierdem pretioasele ore in care am fi putut sa facem o expediere rapida! Primesti acest simering butuc punte Carraro 140215 in 24 de ore, oriunde te-ai afla, cu plata la livrare, sau il poti ridica personal din sediul nostru, daca iti face placere. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa completezi o cerere pe site!

Pentru o precizie maxima si o etansare fara evenimente neplacute, monteaza piesa in mediul potrivit al unui atelier de specialitate. Nu stii incotro sa o apuci? Ar fi momentul potrivit sa te consulti cu angajatii nostri!
In cazul acestui simering, montajul se realizeaza simplu, folosind unealta recomandata de producatorul puntii, sau prin presare uniforma pe toata suprafata simeringului. Se recomanda gresarea atat la interior cat si la exterior, inainte de realizarea montajului. Sa nu uitam, de asemenea, ca este indicat sa montam un simering de butuc nou, atunci cand grupul reductor este desfacut pentru inlocuirea unei piese de schimb. Pentru un montaj complet, inlocuieste si rulmentii de butuc, daca acestia prezinta joc!

Specificatii tehnice:

• 180 mm diametru exterior
• 150 mm diametru interior
• 14.5, respectiv 16 mm inaltime

Codul produsului: U0DXA1ZK-A-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura