Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Planetara completa pentru buldoexcavator New Holland B90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90
Cod produs
7Z23URHD-A-BT
Out Of stock
Descriere
Unicul criteriu cu adevarat important in procesul de selectie al pieselor noastre este calitatea lor. Pana la urma ne dorim sa fim un sprijin concret si sa ajutam clientii nostri sa dobandeasca rezultate reale, in cel mai scurt timp! Avem la fel de multa pasiune in munca noastra, cat de multa satisfactie ai si tu atunci cand iti vezi roadele muncii. Aceasta planetara completa New Holland B90 pentru buldoexcavator este o piesa de inalta calitate, pe care o regasesti pe stocul nostru ori de cate ori ai nevoie!

La ACN Piese Utilaje suntem realisti: nu toate zilele de munca pot fi marcate de rezultate fenomenale. Dar majoritatea lor pot fi, cel putin cand alegi sa colaborezi cu magazinul nostru. De ce spunem asta? Fiindca atunci cand iti echipezi vehiculul cu cele mai bune piese de schimb de pe piata, vei da un randament excelent. Totodata, pe termen lung vei economisi timp si bani!

Cere astazi oferta pentru aceasta planetara completa New Holland B90 si ai cel mai bun pret de pe piata la achizitionarea sa!
Ansamblul planetar pe care ti-l propunem este un reper original, produs de Carraro. Planetara completa este formata este formata din ax planetar lung - partea dinspre diferential, cap planetar scurt - partea dinspre reductor (butuc), homocinetica si doua cruci de planetara, incluzand sigurantele. Recomandam schimbarea bucselor si a simeringurilor folosite la intrarea planetarei in carcasa puntii si in fuzeta. Elementele conexe sunt la fel de importante precum piesa de schimb.

Vorbeste cu agentii nostri si vei obtine un sprijin tehnic temeinic!
Pana la urma succesul este rezultatul unui efort constant, asa ca un plus de interes pentru intretinerea prelungita a pieselor de schimb iti va aduce numai foloase. Noi avem grija, in comunicarea cu partenerii nostri, sa le aducem toate informatiile necesare, asa ca asteptam apelul tau pentru a beneficia si tu de serviciul nostru gratuit de consultanta! Te ajutam cu cele mai fine detalii despre piesa de schimb si ne asiguram ca selectia ta este una perfect compatibila cu modelul pe care il detii.

Aceasta planetara completa New Holland B90 merita toata atentia si increderea ta, intrucat detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru eventualele defectiuni din fabrica.

Poti sa cumperi o planetara completa pentru buldoexcavator New Holland B90 apeland unul dintre agentii nostri. Poti, la fel de usor, sa depui cererea ta direct pe site-ul firmei. Indiferent de metoda aleasa, fii sigur ca datele tale sunt prelucrate imediat, iar expedierea facuta! Vei primi produsul tau in aproximativ 24 de ore, oriunte te-ai afla, cu plata la livrare, sau poti ridica personal coletul, direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti!

Ca sa reusesti sa duci totul pana la capat si ca sa fii multumit de rezultate pe termen lung, orienteaza-te bine catre un atelier de specialitate in care poti avea incredere. Recomandam cu fermitate, tuturor clientilor, sa apeleze la un profesionist cu experienta. Montate corect si respectand toate specificatiile producatorului, durata lor de viata va fi una lunga.

Se poate monta si pe modelele New Holland B90B si New Holland B90BLR.

Specificatii tehnice

Planetara lunga
•Lungime 750 mm;
•Diametru la iesirea din punte masoara 35 mm;
•Diametru la dantura masoara 29.5 mm;
•22 de dinti;
•Lungimea danturii de-a lungul axului este de 45 mm.

Planetara scurta
•Diametrul axului la intrarea in fuzeta este de 45 mm;
•Diametrul axului in capatul danturat este de 44 mm;
•Lungimea axului (fara furca) 244 mm;
•Lungimea axului cu dantura 76 mm;
•12 dinti;
•Distanta intre sigurantele de prindere a crucii este de 73 mm;
•Diametrul gaurilor pentru crucea de planetara este de 27mm.

Homocinetica
•Diametrul pastilei este de 27 mm;
•Distanta dintre centrele a doua cruci de planetara este de 54 mm;
•Latimea totala masoara 96 mm.

Cruce de planetara
•Lungimea totala masoara 73 mm;
•Diametrul pastilei este de 27 mm.

Codul produsului: 7Z23URHD-A-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura