Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap de planetara pentru tractor New Holland 675

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675
Cod produs
TKW0V2AH-RE
Out Of stock
Descriere
Se spune ca lucrurile valoroase sunt destul de greu de obtinut. In acest caz, depozitul nostru este utilat cu produse de ultima generatie, de inalta calitate, pe care le punem la dispozitia ta, nu inainte de a le fi facut o selectie extrem de drastica. Alaturi de noi vei intra, cel mai usor, in posesia celor mai bune piese de schimb de pe piata. Acest cap planetara tractor New Holland 675 este una dintre cele mai importante piese din categoria celor de transmisie, ce inregistreaza o multime de solicitari!

Mai mult, acest cap de planetara din imagini este perfect compatibil si cu modelele New Holland 675ED New Holland 675E.

Cap planetara tractor New Holland 675 - oportunitatea de a investi inteligent, pe termen lung!

Piesele noastre de schimb provin din cele mai mari fabrici din lume, unde au fost concepute si proiectate cu multa stiinta si responsabilitate, de catre cei mai priceputi ingineri. Un astfel de cap de planetara pentru tractor New Holland 675D - original Carraro - este prelucrat dintr-un aliaj metalic, tratat termic si imbunatatit pentru un plus de rezistenta! Are un rol foarte clar in ansamblul reductor, asigurand cuplul dintre crucea de planetara si pinioanele transmisiei finale.

Serviciu de consultanta temenic, gratuit! Un plus pentru afacerea ta!

Valoarea serviciului nostru de consultanta este data de aprecierea clientilor pentru toate acele rezultate pe care le-au obtinut cu ajutorul nostru! Avem toata stima pentru domeniul tau de activitate, cunoastem pierderile pe care le inregistrezi dupa o zi de munca intrerupta si ne dorim sa reusesti sa le eviti pe cat posibil.

Te sustinem atunci cand trebuie sa faci o selectie, insa ne asiguram ca piesa aleasa este perfect compatibila cu modelul pe care il detii
Iti oferim, la cerere, tot ce vrei sa cunosti despre piesa, intretinerea ei, dar si montajul ei. Iti aducem cele mai sigure recomandari pentru un montaj perfect
Alaturi de noi vei afla mai multe trucuri de intretinere personalizata a utilajului tau, pe termen lung
Suntem receptivi imediat ce semnalezi o situatie urgenta, in care utilajul tau are nevoie de reparatii la fata locului. Venim catre tine, indiferent de zona!

Poti achizitiona linistit acest cap planetara tractor New Holland 675 si fii sigur ca vei primi un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Un cap planetara tractor New Holland 675 se poate comanda printr-un simplu apel telefonic. Sau poti inregistra o cerere direct pe site. Oricare ar fi metoda preferata, vei obtine produsul dorit, in aproximativ 24 de ore, indiferent de zona, cu plata ramburs. Daca este mai comod pentru tine, poti sa ne vizitezi la sediul nostru, pentru a ridica personal coletul tau.

Fii responsabil atunci cand faci selectia unui atelier de specialitate. Ai nevoie de un profesionist care a mai asamblat si alte transmisii finale. In situatia in care nu stii incotro sa o apuci, tine de cont de faptul ca iti putem face o recomandare!

Elementele conexe au si ele nevoie de atentie!

Este prilejul perfect pentru a schimba bucsa si simeringul din fuzeta. Acorda atentie si sigurantei si saibelor danturate ce se monteaza la capatul danturat al planetarei, intrucat trebuie inlocuite si ele daca prezinta semne de uzura.

Specificatii tehnice

Lungime: 215mm
Numar dinti: 22
Diametru dantura: 29.5mm
Diametru ax: 35mm
Diametru pastila cruce planetara: 27mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura